Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Opas ACPI BIOS Vakava virhe Blue Screen of Death ErrorA Guide to the ACPI BIOS FATAL ERROR Blue Screen of Death Error

“ACPI BIOS FATAL ERROR” BSOD (Sinisen kuvaruudun näyttö) saattaa tulla näkyviin, kun BIOS (Basic Input / Output System) havaitsee tietokoneen laitteiston toimintahäiriön tai asennetun laiteohjaimen ongelman. Viallinen komponentti pakottaa järjestelmän käynnistämään uudelleen, mikä voi johtaa tallentamattomien tietojen häviämiseen. Tätä BSOD-virheä kutsutaan joskus pysäytysviestiksi tai Bug-tarkistukseksi, ja se näkyy tavallisesti silloin, kun BIOS havaitsee laitteessa olevan vian, kuten komponenttien ylikuumenemisen ja virheellisen virtalähteen.

Tämä BSOD-virhe tunnetaan myös nimellä “ACPI_BIOS_FATAL_ERROR” ja “Windows STOP0x000000E0”. Jotkut Windows XP -käyttäjät ovat ilmoittaneet tämän BSOD-virheen, joka yleensä näkyy näytöllä järjestelmän asennuksen aikana

Virhe “ACPI BIOS FATAL ERROR” -virheen korjaamiseksi sinun tulisi tarkistaa tietokone mahdollisista ylikuumenemisen syistä, kuten tukkeutuneista tuuletusaukoista ja epäkuntoisista puhaltimista. Voit tehdä tämän asettamalla kädet lähelle venttiilien takaa tai CPU: n puolelta tarkistaaksesi, että ilmavirta on jatkuva eikä kuumaa iholle. Huono ilmavirta ja estetyt tuuletusaukot voivat lisätä järjestelmän sisäistä lämpötilaa, mikä aiheuttaa BSOD-virheen. Suorita samanlainen tarkistus virtalähteeseen asennetulla puhaltimella sen varmistamiseksi, että se toimii estämään virtalähdekomponenttien ylikuumenemisen.

Jos puhaltimet toimivat kunnolla, BSOD-virhe voi johtua muistin, CPU: n tai muun vasta asennetun laitteiston vioista. Tässä tilanteessa on muistettava järjestelmän viimeisimmät muutokset, kuten uudet asennukset tai laitteiston osat. Varmista video- ja muistikorttien asennus, jotka on kiinnitettävä tiukasti kiinnitettyihin paikkoihin ja kiristä liitännät levykäyttökaapeleille. Jos BSOD-virhe esiintyy näiden tarkistusten suorittamisen jälkeen, vianmäärityslevyn käyttäminen auttaa tunnistamaan viallisen osan.

Kuten aina, jätä huomautukset tai kysymykset alla olevaan huomautukseen tai kysy ReviverSoft Answersilta .

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta