Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Start Menu on tulossa takaisin Windows 8The Start Menu is coming back to Windows 8

Tänään Microsoft ilmoitti, että tänä vuonna “myöhemmin” ne lisäävät uuden Käynnistä-valikon takaisin Windows 8: een osana käyttöjärjestelmän päivitystä. Jos haluat kuulla lisää Paul Paul Thurrottin tämän artikkelin ilmoituksesta. Olen myös lisännyt kuvakaappauksen alla, mitä ehdotetaan näyttämään.

Windows 8 Käynnistä-valikko

En ole yllättynyt lainkaan siitä, että Käynnistä-valikko on palannut Windowsiin, eikä kenenkään muunkaan pitäisi. Odotimme aina, että se palaa, koska käynnistysvalikon puute työpöydällä olevana navigointialustana ei koskaan katoa, vaikka käynnistyspainike palasi Windows 8.1: ssa. Henkilökohtaisesti rakastan Windows 8: ta ja toivon, että Käynnistä-valikon palauttaminen kannustaa lisää ihmisiä päivittämään uuteen käyttöjärjestelmään.

Mitä tämä tarkoittaa Start Menu Reviverille?

Kuten olen maininnut muissa blogiviesteissä, alkuperäisen syyn, jonka olemme kehittäneet Start Menu Reviver, oli sen takia, että tiesimme, että Windows 8: n Käynnistä-painikkeen ja Käynnistä-valikon puute aiheuttaisi suuria turhautuneisuutta käyttäjilleen ja lopulta kielteisesti sen hyväksymistä. Koska ReviverSoftin filosofia on auttaa asiakkaitamme “rakastamaan tietokonetta uudelleen”, aloitimme tämän ongelman korjaamisessa.

Tavoitteenamme Start Menu Reviver ei ole muuttunut. Tavoitteenamme on tehdä paras mahdollinen Käynnistä-valikko Windows 8: lle (ja Windows 7: lle) ja tehdä se saataville kaikille, jotka haluavat käyttää sitä – sen jälkeen, kun se on ilmainen. Tärkeintä on, että käyttäjät LOVE Start Menu Reviver ja voimme jatkaa tuotteen kehittämistä ja tukemista. Seuraavassa on muutama kommentti niistä:

Kiitos tästä erinomaisesta ilmaisesta ohjelmasta, josta M $ olisi panostettava Win 8: een!Phil W

KIITOS. Olet tehnyt Win 8.1: n käyttökelpoisen. Paras tuote tästä.Richard B

Olen harvoin antanut tuotepalautetta, mutta olen ladannut ja asentanut Start Menu Reviverin uuteen kannettavaan tietokoneeseen, jota käytän eilen ja se on todella jumala lähettää. Windows 8 -järjestelmän käyttäminen on painajainen. En usko, että tämä tuote olisi ilmainen …. Kiitos hyvästä tuotteesta ..!Micheal M

Pidän todella Windows 8.1: sta ja pidän kojelaudan käsitteestä sisään kirjautuessani sisään. Se on hienoa. En todellakaan missannut vanhaa aloitusvalikkoa, olin OK ilman sitä. Olen kuitenkin päättänyt kokeilla tuotteesi, ja olen todella vaikuttunut! Se on kädet alhaalla parannus alkuvalikkoon / näyttöön, jonka olen nähnyt tähän mennessä. Pitääkö se myös Linuxissa? :)David H

Käynnistysvalikko näyttää tavalta, jolla MS olisi pitänyt kuvitella sen ensisijaisesti. Työpöydän ja nykyaikaisten rajapintojen välinen portaali, jossa on nykyaikainen laatta, sekä asetukset, työpöytäohjelmat ja sovellukset. Nero. Minä toivon parasta sinulle. Kiitos.Sean

Käytän Windows 7: n aloitusvalikon uudistusta ja se on erittäin hyvä, paljon parempi kuin tavallinen Windows-valikko. Tämä ohjelmisto on pakollinen ja suosittelen sitä kenelle tahansa, onko Windows 7- tai Windows 8 -alusta.Ian W

Tämä palaute jatkuu ja jatkuu. Pidän erityisesti viimeisestä kommentista. Ian käyttää Start Menu Reviveria Windows 7 -tietokoneessa eikä hän ole yksin. Lähes 10% käyttäjistä käyttää Start Menu Reviver -ohjelmaa Windows 7: ssä. Ne korvaavat perinteisen Start-valikon Start Menu Reviver -ohjelmalla!

Uusi Windows 8: n Käynnistä-valikko on ehdottomasti Microsoftin oikea suunta. Se lievittää suurta kipupistettä ihmisille, jotka harkitsevat päivittämistä Windows 8: een, varsinkin yritysten ja yritysten käyttäjiin. Tästä huolimatta uskon, että tänään Start Menu Reviver on parempi Käynnistä-valikko, ja mitä olen nähnyt, että Start-valikko Microsoft käynnistää myöhemmin vuoden, Start Menu Reviver on edelleen parempi Start Menu lähitulevaisuudessa. Se mahdollistaa paremman personoinnin, se toimii paremmin kosketuksella, ja jos eräänä päivänä päätän, etten halua käyttää sitä, voin vain sulkea sen ja kääntää sen takaisin, jos ja kun valitsen. Lopuksi, luulen myös, että se näyttää paremmalta (oh, ja sanoin, että se on ILMAINEN myös).

Windows-käyttöjärjestelmän hieno asia on, että sinulla on mahdollisuus valita, miten käytät sitä. Jos et halua käyttää Windowsin oletusohjelmistoa, voit asentaa jotain muuta. Jos et ole tyytyväinen levyn eheytysapuohjelmaan Windowsissa, voit käyttää vaihtoehtoja. Heck, jos haluat kääntää kohdistimen kissaksi, voit tehdä sen myös.

Joten jos olet tällä hetkellä tyytymätön Windows 8: n kanssa, koska ei ole Käynnistä-valikkoa, voit käyttää Käynnistä-valikkoa Reviver ja jos Microsoft julkaisee Käynnistä-valikon takaisin Windows 8: een, haluat käynnistää valikon, jonka avulla voit mukauttaa persoonallisuutta ja monipuolisuutta valinta kokeilla ohjelmistomme (tai joku muu) nähdäksesi, haluatko paremmin.

Valitse viisaasti :)

SMR 2 koti

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta