Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Opas PERUUTA VALTION Valmiiden kansainvälisen arviointiryhmän Blue Screen of Death ErrorA Guide to the CANCEL STATE IN COMPLETED IRP Blue Screen of Death Error

CANCEL_STATE_IN_COMPLETED_IRP BSOD (Sininen kuvaruutu) -virhe saattaa näkyä Windows Vistan, XP: n ja 2000: n sekä Windows 7: n ja 8: n alustusprosessin aikana. Se tapahtuu, kun ohjain on suorittanut viallisen toiminnan tai kahden laitteen ajurin tapahtunut. Virhe johtaa tietokoneen automaattiseen sammutukseen estääksesi vahingoittumisen ja mahdollisen tietojen menettämisen tallentamattomasta työstä.

Tämä virhe ilmenee, kun IRP (I / O-pyyntöpaketti) suoritettiin normaalisti ilman peruutusta, mutta kuljettaja kehotti Peruuta-rutiinia. BSOD: n tulos, kun IRP: n suorittamisen suorittanut ohjain yrittää peruuttaa sen IRP: n suorittamisen jälkeen. Virhe ilmenee myös, kun kaksi ohjainta yrittää käyttää samaa IRP: tä, mikä tarkoittaa, että virheellisiä toimintoja suoritettiin.

Tämä BSOD-virhe tunnetaan myös nimellä “CANCEL_STATE_IN_COMPLETED_IRP” ja “STOP 0x00000048”. Jotkut Windows-käyttäjät ovat ilmoittaneet tämän virheen, joka yleensä ilmestyy näytölle järjestelmän alustuksen aikana seuraavasti:

PERUUTA VALMIS TÄYDELLISEN IRP

Voit korjata CANCEL_STATE_IN_COMPLETED_IRP BSOD -virheen käyttämällä viimeistä tunnettua hyvää kokoonpanoa, joka on palautustoiminto kaikissa Windows-versioissa. Sen ansiosta tietokone voi toipua käyttöhäiriöistä lataamalla käyttöjärjestelmän viimeisen käyttöjärjestelmän. Tätä varten sinun on käynnistettävä tietokone uudelleen ja napsauta sitten F8-näppäintä, kun näytölle ilmestyy merkintätilan valikko, joka näyttää käyttöjärjestelmän valinnat. Napsauta Lisäasetukset-valikkoa, valitse nuolinäppäimillä Viimeisin tunnettu konfigurointi ja paina sitten Enter.

Kun Last Known Good Configuration on asennettu onnistuneesti, sinun on käynnistettävä tietokone Safe Mode -tilassa ja poistettava äskettäin asennettu ajuri tai sovellus, joka on aiheuttanut virheen. Voit käyttää suojaustilaa Windows 8: n Käynnistysasetukset-valikossa tai Windowsin aiempien versioiden Lisäasetukset-valikosta.

Vaihtoehtoisesti voit käyttää Driver Reviver -ohjelmaa päivittämään tietokoneesi ohjaimet. Jos vanhan ajurin aiheuttaja on ongelma, tämä korjaa ongelman.

Voit myös ratkaista BSOD-virheen asentamalla uusimmat ohjaimet piirisarjojen ja videokorttien avulla. Voit tehdä tämän vierailemalla Nvidia, Intel, AMD ja ATI: n virallisilla latauskohteilla sekä lataamalla asianmukaisen ja uusimman version virheellisestä laiteohjaimesta.

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta