Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Opas CID KAHVA LUOMISEN Blue Screen of Death ErrorA Guide to the CID HANDLE CREATION Blue Screen of Death Error

CID_HANDLE_CREATION BSOD (Blue Screen of Death) -virhe saattaa näkyä Windows Vista, XP ja 2000 ja Windows 7 ja 8 alustusprosessin aikana. Tämä tarkoittaa, että käyttöjärjestelmä on havainnut ongelman laitteohjaimella. Useimmissa tapauksissa äskettäin asennettu laite tai laiteohjain, joka ei ole yhteensopiva käyttöjärjestelmän kanssa, aiheuttaa tämän BSOD-virheen. Se johtaa tietokoneen automaattiseen sammumiseen estääkseen tallentamattomien töiden vahingoittumisen ja tietojen menetyksen.

Tämä BSOD-virhe tunnetaan myös nimellä CID_HANDLE_CREATION ja STOP 0x00000016. Jotkut Windows-käyttäjät ovat ilmoittaneet tämän virheen, joka yleensä ilmestyy näytölle järjestelmän alustuksen aikana.

2

Voit ratkaista CID_HANDLE_CREATION BSOD -virheen ratkaisemalla uuden asennetun laitteen tai laiteohjaimen ja käyttöjärjestelmän väliset ongelmat. Voit tehdä tämän asentamalla uusimmat ohjelmistopäivitykset, päivittämällä laiteohjaimen tai asentamalla sopivan version ja tarkistamalla laitteiston yhteensopivuuden käyttöjärjestelmän kanssa.

Jos haluat asentaa ohjelmistopäivitykset käsin, avaa Internet Explorer (IE), napsauta Turvallisuus ja Windows Update ja noudata näyttöön tulevia ohjeita ja ohjeita. Kun käytät IE 7 tai vanhempia versioita, avaa selain, valitse Työkalut ja sitten Windows Update. Asenna sekä kriittiset että ei-kriittiset ohjelmistopäivitykset.

Jos BSOD-virheen korjaamiseen tarvitaan ajantasaistettu tai eri laiteohjaimen versio, voit saada ne valmistajan viralliselta latauspaikalta. Video- ja piirisarjan ajureita varten voit ladata sopivat ja päivitetyt versiot AMD: n, ATI: n, Intelin ja Nvidian latauskohteista. Vaihtoehtoisesti voit päivittää ohjaimet nopeasti ja helposti Driver Reviverin avulla .

Jos haluat tarkistaa laitteiston yhteensopivuuden, sinun on käynnistettävä uudelleen ja tarkistettava Microsoft Hardware Compatibility List (Luettelo laitteiston yhteensopivuudesta), jotta voit varmistaa, että äskettäin asennetut ohjaimet ja laitteet ovat yhteensopivia käytettävän käyttöjärjestelmän version kanssa. Sinun on poistettava ja vaihdettava laitteita ja ohjaimia, jotka eivät ole yhteensopivia käyttöjärjestelmän kanssa.

Was this post helpful?
Yes
NoEtkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.
Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta