Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Opas CID_HANDLE_DELETION Blue Screen of Death ErrorA Guide to the CID_HANDLE_DELETION Blue Screen of Death Error

CID_HANDLE_DELETION BSOD (Sininen kuvaruutu) -virhe saattaa näkyä Windows Vista, XP ja 2000 sekä Windows 7 ja 8 alustusprosessin aikana. Tämä tarkoittaa, että käyttöjärjestelmä on havainnut ongelman laitteen ohjaimella ja automaattinen sammutus tietokoneesta suoritetaan, jotta vältetään vahingoittuminen ja mahdollinen tietojen menettäminen tallentamattomasta työstä.

BSOD

Tämä virhe johtuu yleensä äskettäin asennetusta laitteesta tai laiteohjaimesta, joka ei ole yhteensopiva käyttöjärjestelmän kanssa.

Tämä BSOD-virhe tunnetaan myös nimellä CID_HANDLE_DELETION ja “STOP 0x00000017”. Jotkut Windows-käyttäjät ovat ilmoittaneet tämän virheen, joka yleensä ilmestyy näytölle järjestelmän alustuksen aikana.

Sinun on käynnistettävä tietokone uudelleen, kun tämä virhe ilmestyy, koska järjestelmän uudelleenkäynnistys saattaa ratkaista tämän virheen. Jos CID_HANDLE_DELETION BSOD -virhe jatkuu uudelleenkäynnistyksen jälkeen, sinun on ratkaistava äskettäin asennetun laitteen tai laiteohjaimen ja käyttöjärjestelmän väliset ongelmat. Voit tehdä tämän asentamalla uusimmat ohjelmistopäivitykset, päivittämällä laiteohjaimen tai asentamalla käyttöjärjestelmään sopivan ohjaimen version.

Jos haluat asentaa ohjelmistopäivitykset käsin, avaa Internet Explorer (IE), napsauta Turvallisuus ja Windows Update ja noudata näyttöön tulevia ohjeita ja ohjeita. Kun käytät IE 7 tai vanhempia versioita, avaa selain, valitse Työkalut ja sitten Windows Update. Asenna sekä kriittiset että ei-kriittiset ohjelmistopäivitykset.

Jos BSOD-virheen korjaamiseen tarvitaan ajantasaistettu tai eri laiteohjaimen versio, voit saada ne valmistajan viralliselta latauspaikalta. Video- ja piirisarjan ajureita varten voit ladata sopivat ja päivitetyt versiot AMD: n, ATI: n, Intelin ja Nvidian latauskohteista. Vaihtoehtoisesti voit käyttää Driver Reviver -ohjelmaa päivittämään ohjaimet nopeasti nopeasti.

Was this post helpful?
Yes
NoEtkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.
Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta