Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Opas CORRUPT_ACCESS_TOKEN Blue Screen of Death ErrorA Guide to the CORRUPT_ACCESS_TOKEN Blue Screen of Death Error

CORRUPT_ACCESS_TOKEN BSOD (Sininen kuvaruutu) -virhe saattaa näkyä Windows Vista, XP ja 2000 sekä Windows 7 ja 8 alustusprosessin aikana. Tämä virhe ilmenee yleensä, kun turvajärjestelmä havaitsee virheellisen käyttöoikeuskoodin. Tämä virhe aiheuttaa tietokoneen automaattisen sammumisen, jotta vältetään vahingoittuminen ja tallentamattomien tietojen mahdollinen menetys.

BSOD

Tämä BSOD-virhe esiintyy yleensä uusien laitteistojen ja laiteajurien aiheuttamien ongelmien takia, jotka eivät ehkä ole yhteensopivia käyttöjärjestelmän kanssa.

Tämä BSOD-virhe tunnetaan myös nimellä CORRUPT_ACCESS_TOKEN ja “STOP 0x00000028”. Jotkut Windows-käyttäjät ovat ilmoittaneet tämän virheen, joka yleensä ilmestyy näytölle järjestelmän alustuksen aikana.

Voit korjata CORRUPT_ACCESS_TOKEN-virheen BSOD-virheen käynnistämällä ja tarkistamalla Microsoft Hardware Compatibility List -ohjelman tarkistaaksesi, että äskettäin asennettuja ohjaimia ja laitteita on yhteensopiva käyttämäsi käyttöjärjestelmän version kanssa. Sinun on poistettava ja vaihdettava laitteita ja ohjaimia, jotka eivät ole yhteensopivia käyttöjärjestelmän kanssa.

Voit myös ratkaista tämän BSOD-virheen tarkistamalla, käytätkö viimeisimpiä ohjaimia, jotka voit tarkistaa valmistajan viralliselta latauspaikalta. Video- ja piirisarjan ajureita varten voit ladata sopivat ja päivitetyt versiot AMD: n, ATI: n, Intelin ja Nvidian latauskohteista. Vaihtoehtoisesti voit nopeasti ja helposti päivittää ohjaimet käyttämällä Driver Reviveria .

Uusimpien ohjelmistopäivitysten asentaminen voi myös auttaa ratkaisemaan tämän virheen. Jos haluat asentaa päivitykset käsin, avaa Internet Explorer (IE), napsauta Turvallisuus ja Windows Update ja noudata näyttöön tulevia ohjeita ja ohjeita. Kun käytät IE 7 tai vanhempia versioita, avaa selain, valitse Työkalut ja sitten Windows Update. Asenna sekä kriittiset että ei-kriittiset ohjelmistopäivitykset.

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta