Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Opas CRITICAL_SERVICE_FAILED Blue Screen of Death ErrorA Guide to the CRITICAL_SERVICE_FAILED Blue Screen of Death Error

CRITICAL_SERVICE_FAILED BSOD (Blue Screen of Death) -virhe saattaa näkyä Windows Vistan ja XP: n, Windows 2008: n sekä Windows 7: n ja 8: n alustusprosessin aikana. Tämä virhe ilmenee yleensä, kun käyttöjärjestelmä on ongelma uuden asennetun laitteiston tai laiteohjaimen kanssa . Tämä virhe johtaa tietokoneen hätäpysäytykseen vahingoittumisen estämiseksi ja mahdollisten tietojen menettämisen välttämiseksi tallentamattomasta työstä.

BSOD

Tämä virhe johtuu yleensä puuttuvasta tai vioittuneesta laiteohjaimesta tai yhteensopimattomuudesta aiheutuvista ongelmista uusimman laitteiston tai ohjaimen kanssa.

Tämä BSOD-virhe tunnetaan myös nimellä CRITICAL_SERVICE_FAILED ja “STOP 0x0000005A”. Jotkut Windows-käyttäjät ovat ilmoittaneet tämän virheen, joka yleensä ilmestyy näytölle järjestelmän alustuksen aikana.

Voit korjata CRITICAL_SERVICE_FAILED BSOD -virheen käynnistämällä ja tarkistamalla Microsoft Hardware Compatibility List -ohjelman tarkistamalla, että äskettäin asennettuja ohjaimia ja laitteita on yhteensopiva käytettävän käyttöjärjestelmän version kanssa. Sinun on poistettava ja vaihdettava laitteita ja ohjaimia, jotka eivät ole yhteensopivia käyttöjärjestelmän kanssa.

Voit poistaa laitteiston tai ohjaimen, joka aiheuttaa virheen Windows 8: ssa, paina Windows-näppäintä ja X: tä yhdessä, napsauta Ohjauspaneeli ja valitse sitten Ohjelmat ja toiminnot. Korosta sovellus poistettavaksi nuolinäppäimellä ja valitse sitten Poista asennus. Windows XP: ssä, Vistassa ja Windows 7: ssa voi poistaa asennuksen napsauttamalla Käynnistä, Ohjauspaneeli, Lisää tai poista sovellus Windows XP ja Ohjelmat ja toiminnot Windows 7: lle ja Vistalle ja valitsemalla sitten ohjelmat, napsauttamalla Poista / Poista.

Voit myös ratkaista BSOD-virheen asenntamalla uusimmat laiteohjaimet. Voit tarkistaa ajuripäivitysten saatavuuden valmistajan viralliselta latauspaikalta. Video- ja piirisarjan ajureita varten voit ladata sopivat ja päivitetyt versiot AMD: n, ATI: n, Intelin ja Nvidian latauskohteista. Vaihtoehtoisesti voit käyttää Driver Reviver -ohjelmaa päivittämään ohjaimet nopeasti nopeasti

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta