Kesäale!
Jopa 40%: n alennus

Premium Suite -paketissa plus saada Parallels Toolbox VAPAA!

Tallenna
40
%
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Opas CRITICAL_STRUCTURE_CORRUPTION Blue Screen of Death ErrorA Guide to the CRITICAL_STRUCTURE_CORRUPTION Blue Screen of Death Error

CRITICAL_STRUCTURE_CORRUPTION BSOD (Blue Screen of Death) -virhe saattaa näkyä Windows Vistan ja XP: n, Windows 2008: n sekä Windows 7: n ja 8: n alustusprosessin aikana. Tämä virhe ilmenee yleensä, kun käyttöjärjestelmä havaitsee kriittisen ytimen koodin tai tietorakenteen . Tämä virhe johtaa tietokoneen äkilliseen sammumiseen, jotta vältetään vaurioituminen ja vältettäisiin tietojen menettäminen tallentamattomasta työstä.

Tämä virhe ilmenee, kun viallinen ohjain muuttaa tahallisesti tai vahingossa ytimen koodia tai tietoja, joita käyttöjärjestelmä ei salli. Muita tämän virheen aiheuttavia tekijöitä ovat järjestelmän muistin ja laitteiston vioittuminen.

Tämä BSOD-virhe tunnetaan myös nimellä CRITICAL_STRUCTURE_CORRUPTION ja “STOP 0x00000109”. Jotkut Windows-käyttäjät ovat ilmoittaneet tämän virheen, joka yleensä ilmestyy näytölle järjestelmän alustuksen aikana seuraavasti:

68

Voit korjata CRITICAL_STRUCTURE_CORRUPTION BSOD -virheen käynnistämällä ja tarkistamalla Microsoft Hardware Compatibility List -ohjelman tarkistamalla, että äskettäin asennettuja ohjaimia ja laitteita on yhteensopiva käyttämäsi käyttöjärjestelmän version kanssa. Voit myös tarkistaa järjestelmän muistin Memory Diagnostics Tool -työkalun avulla varmistamaan RAM-muistin (satunnainen pääsymuisti) virheet ja korvaa vialliset muistimoduulit.

Voit myös ratkaista tämän virheen poistamalla viimeisen asennetun sovelluksen, laitteiston tai ohjaimen. Voit poistaa laitteiston tai ohjaimen, joka aiheuttaa virheen Windows 8: ssa, paina Windows-näppäintä ja X: tä yhdessä, napsauta Ohjauspaneeli ja valitse sitten Ohjelmat ja toiminnot. Korosta sovellus poistettavaksi nuolinäppäimellä ja valitse sitten Poista asennus. Windows XP: ssä, Vistassa ja Windows 7: ssa voi poistaa asennuksen napsauttamalla Käynnistä, Ohjauspaneeli, Lisää tai poista sovellus Windows XP ja Ohjelmat ja toiminnot Windows 7: lle ja Vistalle ja valitsemalla sitten ohjelmat, napsauttamalla Poista / Poista.

Viimeisimpien laiteohjainten asentaminen auttaa sinua myös ratkaisemaan tämän virheen. Voit tarkistaa ajuripäivitysten saatavuuden valmistajan viralliselta latauspaikalta. Video- ja piirisarjan ajureita varten voit ladata sopivat ja päivitetyt versiot AMD: n, ATI: n, Intelin ja Nvidian latauskohteista. Vaihtoehtoisesti voit käyttää Driver Reviver -ohjelmaa päivittämään ohjaimet nopeasti nopeasti

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta