Miksi minun pitää käyttää Battery Optimizer?Why do I need to use Battery Optimizer?

Vaikka erilaisia ehdotuksia ja tekniikoita kannettavan tietokoneen akun optimoimiseksi on helposti saatavilla Internetissä, siitä tulee hitaasti haittaa pitää kaikki nämä ehdotukset mielessä, etsiä nämä resurssit kannettavalta tietokoneelta, toteuttaa ne ajoissa, seurata akun tilaa ja tehdä paljon muita asioita, jotka vaativat aikaa ja huomiota.

Kymmenen syytä, miksi ReviverSoftin Battery Optimizer on paras sijoitus kannettavaan tietokoneeseesi!

• Tarkka näyttö akun lataustasosta ja tilasta
  • Reaaliaikainen diagnoosi kannettavan tietokoneen akun kestosta (nopea ja perusteellinen tarkistus)
  • Määritä akun kunto ja nykyinen käyttöikä
  • Hanki tarkat arviot potentiaalisesta akun kestosta maksimaalisilla optimoinnilla ja akun käyttöiän mahdollisella optimoinnilla
  • Suorita useita optimointeja muutamalla helpolla vaiheella (Bluetooth, Wi-Fi, oheislaitteet, kirkkaus, muisti / suorittimen kulutus jne.)
  • Älykkäät profiilit helpottavat optimoinnin ja asetusten nopeaa muuttamista
  • Luo mukautettuja (käyttäjän määrittämiä) akkuprofiileja eri ympäristöihin ja tilanteisiin; välitön pääsy näihin profiileihin, kun tarvitset niitä
  • Akun käytön varoitukset varoittavat, kun akun käyttö ylittää tietyn tason
  • Akun käytön tarkka seuranta ajan myötä
  • Kevyt jalanjälki ja erittäin helppokäyttöinen!

Tee Battery Optimizerista kannettavan tietokoneen paras ystävä. Kokeile Battery Optimizer -ohjelmaa jo tänään ja katso, kuinka akkuongelmat häviävät