Waarom Moet IK Battery Optimizer gebruiken?Waarom moet ik Battery Optimizer gebruiken?

Ondanks dat er makkelijk verschillende suggesties en technieken op het internet te vinden zijn om de levensduur van de batterij van uw laptop te optimaliseren, wordt het langzaam ongemakkelijk om al deze suggesties te onthouden, deze bronnen op te zoeken op uw laptop, ze op tijd uit te voeren, uw batterijstatus in de gaten te houden en een hele hoop andere dingen te doen die uw tijd en aandacht vragen.

Top 10 redenen waarom ReviverSoft’s Battery Optimizer de beste investering is voor uw laptop!

• Concrete indicatie van het oplaadniveau en status van uw batterij
  • Directe diagnose van de batterijlevensduur van uw laptop (snelle en uitvoerige scan)
  • Bepaal de gezondheid en huidige batterijlevensduur van uw batterij
  • Verkrijg nauwkeurige schattingen over de potentiële batterijlevensduur met maximale optimalisaties
  • Voer een aantal optimalisaties uit in een paar makkelijke stappen (Bluetooth, Wi-fi, Randapparatuur, Helderheid, Geheugen/CPU-consumptie etc.)
  • Intelligente profielen om snel wijzigingen in optimalisaties en instellingen te vergemakkelijken
  • Maak aangepaste (gebruiker gedefinieerde) batterijprofielen aan voor verschillende omgevingen en situaties; directe toegang tot deze profielen wanneer u ze nodig hebt
  • Batterijverbruik-waarschuwingen om u te waarschuwen wanneer uw batterijverbruik een bepaald niveau overschrijdt
  • Geavanceerd toezicht op batterijverbruik over een bepaalde tijd
  • Lichte footprint en supermakkelijk in gebruik!

Maak Battery Optimizer de beste vriend van uw laptop. Probeer Battery Optimizer vandaag en zie uw batterijgerelateerde problemen verdwijnen