Mikä on InstallSafe ja mitä se tekee?What is InstallSafe and what does it do?

InstallSafe-ohjelmalla on 2 avaintoimintoa, joista kullakin on merkittävä etu yksinään tai yhdessä muiden kanssa.

Työkalupalkin poisto ja suojaus
Onko sinulla koskaan ollut kokemusta siitä, että kun jotain ladataan Internetistä, kun seuraavan kerran käynnistät selaimesi, jokin ei näytä aivan oikealta. Navigointipalkissa on uusia kuvakkeita tai uusi hakukenttä. Joskus jopa kotisivusi tai hakukoneesi on muuttunut. Kaikki tämä johtuu usein selaimeesi asennetuista asennetuista työkaluriveistä. InstallSafe etsii selaimesi asennettujen työkalurivien varalta ja antaa mahdollisuuksien mukaan suosituksia sen perusteella, mitä muut ihmiset ovat tehneet nähdessään nämä työkalurivit. InstallSafe ilmoittaa myös, kun jokin yrittää muuttaa selaimesi asetuksia ja antaa sinun kumota tehdyt muutokset.

Mahdollisesti ei-toivottujen tuotteiden (PUP) suojaus
Oletko koskaan asentanut ohjelmistosovellusta tai suorittanut olemassa olevan sovelluksen päivityksen, jotta sinut pommitetaan käynnistämällä joukko sovelluksia, joista sinulla ei ole aavistustakaan, mistä ne ovat peräisin? Näitä kutsutaan potentiaalisesti ei-toivotuiksi tuotteiksi tai PUPeiksi. InstallSafe seuraa järjestelmääsi asennettavien sovellusten varalta ja ilmoittaa, kun jokin on asennettu. Kun saat ilmoituksen, sinulla on mahdollisuus joko pitää asennus tai poistaa se.

InstallSafe pitää sinut turvassa verkossa ja varmistaa, että et poimi mitään ei-toivottuja esineitä, kun lataat tai päivität ohjelmistoa.