Miten muuttaa oletuksena sovellus avaa tietyn tiedostopääte käyttämällä MacReviver?How do I change the default application to open a specific file extension using MacReviver?

MacReviverin avulla on erittäin helppo hallita, mitkä sovellukset avaavat tietyn tiedostotunnisteen, tuotteen oletusalueen avulla .

1. Käynnistä MacReviver.
  2. Oletussovellus- alueella näet luettelon kaikista Macissasi olevista laajennuksista aakkosjärjestyksessä.
  3. Voit etsiä tietyn tiedostotunnisteen joko vierittämällä tätä luetteloa tai etsimällä tiettyä tiedostotunnistetta oikeassa yläkulmassa olevalla Suodatin- ruudulla.
  4. Kun olet löytänyt etsimäsi laajennuksen, näet laajennuksen oikealla puolella nykyisen sovelluksen, joka on asetettu avaamaan se.
  5. Jos napsautat sovelluksen nimeä, näkyviin tulee avattava valikko, jossa on luettelo kaikista sovelluksista, jotka tukevat kyseisen tiedostopääte.
  6. Voit joko valita jonkin näistä sovelluksista tai valitsemalla Muu nähdäksesi täydellisen luettelon sovelluksistasi ja valitsemalla yhden niistä. Tällä näytöllä tehdyt muutokset tallennetaan automaattisesti.

mr_default_apps