Miten luon aikataulu ajaa Registry Reviver?How do I create a Schedule to run Registry Reviver?

Jos haluat luoda aikataulun Registry Reviverin seuraamiseksi, ohjelma tarjoaa helppokäyttöisen vaihtoehdon.

Mitä sinun täytyy tehdä:

1. Avaa ”Registry Reviver”
  2. Napsauta Apuohjelmat
  3. Valitse Aikataulu
  4. Valitse esiin tulevassa Aikataulun asetukset -ikkunassa Aikataulutyyppi ja valitse asetukset.
  5. Napsauta Käytä

Aikataulun muuttaminen:

Tee vain muutokset nykyiseen aikatauluun ja tallenna uudet asetukset napsauttamalla Käytä .

Taajuus:

Suosittelemme suorittamaan Registry Reviver -ohjelman vähintään joka toinen viikko.