Miten poistan sovelluksen Registry Reviver?How do I uninstall or remove Registry Reviver?

Windows Vista, Win 7 ja uudemmat käyttöjärjestelmät:

Siirry kohtaan Käynnistä > Ohjauspaneeli > Poista ohjelman asennus > Etsi ja valitse Registry Reviver näytetystä luettelosta > napsauta ”Poista/Muuta” -painiketta > seuraa näytön ohjeita ohjelman poistamiseksi.

Vaihtoehtoisesti voit poistaa Registry Reviverin asennuksen ohjelmavalikosta:

Käynnistä > Kaikki ohjelmat > ReviverSoft > Registry Reviver > Poista Registry Reviver.

Onko sinulla edelleen ongelmia?

Lue lisää asennuksen poistooppaastamme