Kuinka aktivoin tai rekisteröityä Security Reviver?How do I activate or register Security Reviver?

Security Reviver -kopion aktivointi tai rekisteröiminen on helppoa!

Tässä on mitä sinun tulee tehdä:

• Käynnistä Security Reviver tietokoneellasi.
  • Napsauta ohjelman näytön oikeassa yläkulmassa olevaa Rekisteröidy nyt -painiketta. sr_activation_1
  • Kopioi ja liitä avautuvassa uudessa ikkunassa lisenssiavain (suosittelemme, että kopioit ja liität avaimesi kirjoitusvirheiden välttämiseksi) tekstikenttään. sr_activation_2
  • Viimeistele rekisteröinti napsauttamalla Rekisteröidy nyt -painiketta.

Kun olet rekisteröitynyt, voit poistaa onnistuneesti kaikki tietokoneeltasi löytyneet haittaohjelmat ja vakoiluohjelmat.