Hoe activeer ik of registreer Veiligheid Reviver?How do I activate or register Security Reviver?

Het activeren of registreren van uw exemplaar van Security Reviver is eenvoudig!

Hier is wat je moet doen:

• Start Security Reviver op uw pc.
  • Klik op de knop Nu registreren in de rechterbovenhoek van het programmascherm.

sr_activation_1

• In het nieuwe venster dat wordt geopend, kopieer en plak je je licentiesleutel (we raden je aan om je sleutel te kopiëren en plakken om typefouten te voorkomen) in het tekstveld.

sr_activation_2

• Klik op de knop Nu registreren om de registratie te voltooien.

Eenmaal geregistreerd, kunt u met succes alle malware- en spywarebesmettingen op uw pc verwijderen.