Opi skannata tietokoneesi haittaohjelmien avulla Security ReviverLearn how to scan your PC for malware using Security Reviver

Security Reviver tarkistaa tietokoneesi haittaohjelmien, kuten mainosohjelmien, haittaohjelmien, salasanan varastajien, rouge-ohjelman, selaimen kaappaajan, valvontaohjelman, troijalaisen, avainloggerin jne., varalta.

• Aloita valitsemalla suoritettavan skannauksen tyyppi ja napsauttamalla Aloita skannaus -painiketta aloittaaksesi skannausprosessin.
  • sr_start_scan

• Skannausprosessin aikana huomaat, että tietokonettasi analysoidaan. Voit milloin tahansa keskeyttää skannauksen napsauttamalla Stop Scan -painiketta.
  • Kun tarkistus on valmis, tuloksissa näkyy luettelo tietokoneellasi havaituista haittaohjelmatartunnoista sekä tiedot, kuten haittaohjelman nimi ja sen tiedostopolku tietokoneessa. Oletusarvoisesti haittaohjelmatartunnat valitaan poistettaviksi. Poista valinta ruudusta poistaaksesi niiden infektioiden valinnan, joita et halua puhdistaa tai poistaa. Huomaa, että mikä tahansa infektio, jota ei ole valittu tai jätetty jälkeen, voi vaikuttaa puhdistuksen lopputulokseen ja tietokoneen yleiseen kuntoon.
  • Jokaista havaittua tartuntaa vastaavasti näet myös Näytä tiedot -vaihtoehdon, jota napsauttamalla saat lisätietoja kyseisestä haittaohjelmakohteesta. Näytä tiedot -vaihtoehto tuo esiin uuden ikkunan, jossa on yksityiskohtaiset tiedot kaikista vastaavista luokista löydetyistä tartunnoista. Tässä on kaksi vaihtoehtoa: Lue lisää ja Ohita . Napsauta Lisätietoja-vaihtoehtoa saadaksesi lisätietoja haittaohjelmista haittaohjelmakirjastostamme, tai napsauta Ohita-vaihtoehtoa lisätäksesi haittaohjelmatartunnat Ohita-luetteloon. Tämä sulkee haittaohjelmatartunnan pois myöhemmistä tarkistuksista, eikä sitä listata haittaohjelmiksi ennen kuin se poistetaan luettelosta. Voit aina tarkistaa tartunnat yksitellen ennen kuin poistat ne tietokoneeltasi.
  • Kun olet tarkistanut tulokset, napsauta Puhdista kaikki -painiketta aloittaaksesi infektioiden poistamisen, jolloin tietokone on infektiovapaa, tasainen ja vakaa. Huomaa, että Security Reviver luo automaattisesti järjestelmän palautuspisteen ennen puhdistusta ja poistaa sitten pysyvästi valitut haittaohjelmatartunnat tietokoneeltasi.

Haittaohjelmat voivat aiheuttaa odottamattomia ja ei-toivottuja toimintoja järjestelmässä, minkä vuoksi suosittelemme puhdistamaan ne säännöllisesti.