Miten lisään Laatta Käynnistä-valikkoon Reviver?How do I add a Tile to Start Menu Reviver?

Laattojen lisääminen Käynnistä-valikon Reviveriin on helppoa. Vedä ja pudota. Tässä on joitain nopeita vinkkejä:

• Vedä sovelluksen pikakuvake työpöydältä Käynnistä-painikkeeseen, odota Käynnistä-valikon ilmestymistä ja pudota se tyhjään ruutuun
  • Etsi sovellusta Käynnistä-valikon Reviverin hakukentän avulla, odota, että sovellus näkyy laajennetussa valikossa, vedä sovellus ja pudota se tyhjään ruutuun
  • Napsauta Käynnistä-painiketta, odota Käynnistä-valikon ilmestymistä, napsauta mitä tahansa tyhjää ruutua, jossa on ”+” -symboli, odota Lisää pikakuvake -ikkunan ilmestymistä ja mukauta ruutua näytettäväksi ja avaa haluamasi sovellus

HUOMAUTUS: Voit myös lisätä uuden ruudun olemassa olevan ruudun päälle. Tässä on pari vaihtoehtoa:

• Vedä sovellus suurelle ruudulle ja jakaa sen neljään osaan, säilytä alkuperäinen ruutu, lisää uusi ruutu ja saat 2 ylimääräistä ruutua.
  • Vedä sovellus olemassa olevaan pieneen ruutuun korvaa kyseisen ruudun.

Voit myös nollata laatat, jotta ne ovat käytettävissä laattojen lisäämiseksi. Napsauta hiiren kakkospainikkeella ruutua ja osoita nollaus. Jos sinulla on kosketusnäyttö, pidä vain sormeasi ruudussa ja valikko tulee näkyviin.