Miksi minun pitää ajaa hakemuksen Administrator?Why do I need to run an application as the Administrator?

Jos käytät tavallista Windows-käyttäjätiliä ja haluat käyttää sovellusta, joka tarvitsee rajoittamattoman pääsyn tietokoneen resursseihin ja (tai) muuttaa järjestelmän asetuksia toimiakseen hyvin, se vaatii korkeimman tason tietokoneen käyttöoikeuden Järjestelmänvalvojan käyttäjätili. ”Suorita järjestelmänvalvojana” -vaihtoehto käyttää tätä oikeutta sovellukseen, jota aiot käyttää.