Will Start Menu Reviver työtä minun tietokone?Will Start Menu Reviver work on my computer?

Start Menu Reviver on suunniteltu toimimaan pöytätietokoneissa, kannettavissa tietokoneissa ja kosketuslaitteissa (tablet-laitteissa), joissa on seuraavat käyttöjärjestelmät:

• Windows 8.1 ja 8 Pro (32 ja 64-bittinen) – suositeltava
  • Windows 7 (32/64-bittinen)

Tämä tuote ei tue Windows 8 RT: tä, Windowsin vanhempia versioita ja muita ARM-pohjaisia kosketuslaitteita.