Miten pääsen Total PC Care -ohjelmaan?How do I access Total PC Care?

Total PC Care -tilauksesi käyttäminen on helppoa!

Kun olet ostanut tilauksesi, sinun tulee saada kirjautumistunnuksesi (sähköposti ja salasana).

1. Napsauta tätä päästäksesi Total PC Care -tilillesi

2. Kopioi ja liitä kirjautumistietosi (sähköpostiosoite ja salasana) tilausvahvistussähköpostista tai -sivulta tilisi kirjautumissivulle ja napsauta Kirjaudu- painiketta

3. Kun olet kirjautunut sisään Total PC Care -tilillesi, voit asentaa ja käyttää valitsemiasi tuotteita.

Muista, että voit toistaa nämä vaiheet ja kirjautua tilillesi aina, kun haluat asentaa ja käyttää yhtä tuotteista tietokoneellasi.