Mikä on Total PC Care?What is Total PC Care?

Total PC Care on kattava tilauspalvelu, joka tarjoaa rajoittamattoman pääsyn kaikkiin ReviverSoftin tuotteisiin.

Maksat yhden kerran vuodessa ilmaiseksi ja saat käyttöösi kaikki maksetut tuotteet, ilmaiset tuotteet, viimeisimmät päivitykset, hyödylliset tietokoneresurssit, omat tukivaihtoehdot ja paljon muuta.

Total PC Care -tilauksella sinun ei tarvitse koskaan viettää aikaa oikean ohjelmiston etsimiseen, hintojen vertaamiseen tai tietokoneesi tarpeiden selvittämiseen.

Saat oikeat työkalut ja oikean hoidon huolehtimaan tietokoneestasi vuosia ja pitämään sitä käynnissä kuin uusi.