Zomeruitverkoop!
Tot 40% korting

op het Premium Suite-pakket, en krijg Parallels Toolbox GRATIS!

Bespaar
40
%
We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Onderzoeksresultaten – Hoeveel is te veel pictogrammen in het systeemvak?Survey Results – How Many is Too Many Icons in the System Tray?

Vorige week hebben we een enquête gehouden over het aantal pictogrammen in het systeemvak van uw computer. We hebben negen reacties ontvangen en we hebben de cijfers een beetje gecraqueleerd.

Het gemiddelde aantal pictogrammen in het systeemvak: 10.33
Meeste pictogrammen: 17
Minimale pictogrammen: 2

Het lijkt erop dat de meesten van jullie te veel pictogrammen in het systeemvak hebben staan ​​en daarom zijn er te veel programma’s op de achtergrond actief! Gewoon uitschakelen van de pictogrammen zal niet doen: het is een goed idee om te bezuinigen op uw opstartprogramma’s. Hoe minder programma’s u uitvoert bij het opstarten, hoe sneller uw systeem opstart en hoe sneller u kunt doen wat u wilde doen toen u het opstartte.

Gelukkig heeft ReviverSoft de oplossing. Registry Reviver is een gratis download en er zijn een paar zeer nuttige hulpprogramma’s ingebouwd. Klik bij het starten op Hulpprogramma’s en vervolgens op Startup Manager. U ziet een lijst met opstart-apps en als een van deze kennelijk onnodig lijkt, schakelt u deze uit en klikt u op Wijzigingen opslaan. Start uw pc opnieuw op en u zult minder systeemvakpictogrammen opmerken, maar wat nog belangrijker is, minder achtergrondprocessen en een snellere snelheid!

Bekijk deze YouTube-video’s voor meer informatie over het gebruik van Registry Reviver om je opstartprogramma’s op te ruimen. Klik op de juiste video voor uw besturingssysteem.

WINDOWS XP

WINDOWS VISTA

WINDOWS 7

En tot slot is het tijd om de drie winnaars van onze enquête aan te kondigen. Excuseer me terwijl ik een negenzijdige dobbelsteen gooi … en de eerste winnaar is … Mike! De tweede winnaar is Luis en de derde winnaar is Nathan.

Mike, Luis en Nathan ontvangen een gratis registratiecode voor het ReviverSoft-product van hun keuze. En aangezien ze een groot aantal systeemvakpictogrammen tussen zich hebben, kunnen we Registry Reviver dan aanbevelen?

Was this post helpful?
Yes
NoNiet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.

Pin het op Pinterest

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer