Zomeruitverkoop!
Tot 40% korting

op het Premium Suite-pakket, en krijg Parallels Toolbox GRATIS!

Bespaar
40
%
We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Een lijst van WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR Blue Screen of DeathA guide to the WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR Blue Screen of Death

Foutnaam: WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR

STOP-code: 0x00000124

A guide to the WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR Blue Screen of Death
Hoe deze fout eruit ziet in Windows-versies vóór 8. Merk op dat de foutnaam niet wordt weergegeven.

A guide to the WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR Blue Screen of Death
Hoe deze fout eruit ziet in Windows 8.

Je hebt een Blue Screen of Death-fout met de naam WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR, soms weergegeven als een code met 124 aan het einde. Dus er is slecht nieuws en goed nieuws.

Het slechte nieuws is, WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR betekent dat uw hardware een niet-corrigeerbare fout is tegengekomen, zoals het zegt. Dit is een zeer serieus probleem, maar voordat u een nieuwe machine gaat kopen, kunt u proberen erachter te komen wat u kunt doen. De fout is echter alleen niet corrigeerbaar door Windows zelf – uw werk hier zou deze fout kunnen corrigeren door het betreffende onderdeel te vervangen of terug te keren naar een vorig stuurprogramma, bijvoorbeeld als een grafische kaart het probleem veroorzaakt. Dat is het goede nieuws.

Zoals altijd is het eerste wat u wilt doen een chauffeurscheck, als uw systeem nog enigszins operationeel is. U kunt natuurlijk Driver Reviver installeren om dit proces te vereenvoudigen – als u dit doet, voert u het uit voordat u de Veilige modus opent . Als dat niet het geval is, probeer dan in Veilige modus op te starten wanneer u uw computer aanzet – Shift + F8 op Windows 8 en F8 of een andere, fabrikantspecifieke sleutel op eerdere versies van Windows. Als u naar de veilige modus op Windows 8 wilt gaan, moet u naar Geavanceerde opstartopties gaan. Hiermee start u uw computer opnieuw op en geeft u een lijst met opties om uit te kiezen. Kies Veilige modus, natuurlijk.

A guide to the WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR Blue Screen of Death
Druk op 6 om op te starten in de veilige modus.

Daarna open je Start Menu / Scherm en zoek je naar Apparaatbeheer en start je het op. Werk elk van uw stuurprogramma’s bij of, als een stuurprogramma-update deze fout heeft veroorzaakt, het stuurprogramma terugdraaien van de oorzaak van deze fout.

Andere waarschijnlijke oorzaken van dit probleem zijn een defecte harde schijf, die kan worden gecontroleerd met chkdsk of een geheugenfout, die kan worden gecontroleerd met Windows Memory Diagnostic.

Om chdsk of Windows Memory Diagnostic uit te voeren, open je Start Menu / Start Screen en zoek je naar een van beide.

A guide to the WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR Blue Screen of Death
Chkdsk vinden in het startmenu.

Dit werkt ook voor Windows Memory Diagnostic en is nog eenvoudiger in Windows 8 – open gewoon het startscherm en begin met typen.

Als een van deze twee een foutmelding krijgt tijdens het uitvoeren, weet u welk onderdeel moet worden vervangen. Als dit niet het geval is, mag u geen fouten tegenkomen bij het opnieuw opstarten van uw computer, maar als dat het geval is, betekent dit een ander aspect van uw hardware. – – je stroomvoorziening of, god verhoede, je moederbord – is mislukt.

Als uw voedingseenheid of moederbord is uitgevallen, neem dan contact op met de fabrikant van uw apparaat om uw opties te kennen. Een fout in het moederbord betekent dat u uw onderdelen nog steeds kunt gebruiken, maar dat ze zich wel op een andere machine moeten bevinden (en mogelijk moet u Windows opnieuw kopen) en als de stroom uitvalt, hoeft u deze alleen te laten vervangen.

Was this post helpful?
Yes
No

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten PC-prestaties - Vrij.

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten

PC-prestaties - Vrij.

Installeer Driver Reviver


Niet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.

Pin het op Pinterest

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer