Zomeruitverkoop!
Tot 40% korting

op het Premium Suite-pakket, en krijg Parallels Toolbox GRATIS!

Bespaar
40
%
We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Een gids voor het ACPI BIOS FATAL ERROR Blue Screen of Death FoutA Guide to the ACPI BIOS FATAL ERROR Blue Screen of Death Error

Het BSOD “ACPI BIOS FATAL ERROR” (Blue Screen of Death) kan verschijnen wanneer het Basic Input / Output System (BIOS) een storing in de computerhardware of een probleem met het geïnstalleerde stuurprogramma detecteert. De defecte component dwingt het systeem opnieuw op te starten, wat kan resulteren in het verlies van niet-opgeslagen gegevens. Deze BSOD-fout wordt soms een stopmelding of bugcontrole genoemd en verschijnt meestal wanneer het BIOS een storing in de hardware detecteert, zoals oververhitting van componenten en een defecte voedingsbron.

Deze BSOD-fout is ook bekend als “ACPI_BIOS_FATAL_ERROR” en “Windows STOP0x000000E0. Sommige Windows XP-gebruikers hebben deze BSOD-fout gemeld, die normaal op het scherm verschijnt tijdens de installatie van het systeem.

Om de BSOD-fout “ACPI BIOS FATAL ERROR” te herstellen, moet u de computer controleren op mogelijke oorzaken van oververhitting, zoals geblokkeerde ventilatieopeningen en defecte afzuigventilatoren. U kunt dit doen door uw handen in de buurt van de ventilatieopeningen aan de achterkant of zijkant van de CPU te houden om te controleren op de luchtstroom, die continu moet zijn en niet heet op de huid. Een slechte luchtstroom en geblokkeerde ventilatieopeningen kunnen de interne temperatuur van het systeem verhogen, wat resulteert in de BSOD-fout. Voer een soortgelijke controle uit op de ventilator die in de voeding is geïnstalleerd om te zorgen dat deze werkt om oververhitting van de voedingsbroncomponenten te voorkomen.

Als de ventilatoren correct werken, kan de BSOD-fout te wijten zijn aan een defect in het geheugen, de CPU of andere nieuw geïnstalleerde hardware. In deze situatie moet u eventuele recente wijzigingen in het systeem herinneren, zoals nieuw geïnstalleerde toepassingen of hardware. Controleer de installatie van video- en geheugenkaarten, die stevig moeten worden vastgezet in de toegewezen slots, en haal verbindingen aan voor de kabels van de schijfstations. Als de BSOD-fout aanhoudt na het uitvoeren van deze controles, kan het gebruik van een diagnoseschijf helpen bij het identificeren van de defecte component.

Laat zoals altijd opmerkingen of vragen achter in de commentarensectie of stel ons een vraag op ReviverSoft Answers .

Was this post helpful?
Yes
No

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten PC-prestaties - Vrij.

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten

PC-prestaties - Vrij.

Installeer Driver Reviver


Niet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.

Pin het op Pinterest

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer