Zomeruitverkoop!
Tot 40% korting

op het Premium Suite-pakket, en krijg Parallels Toolbox GRATIS!

Bespaar
40
%
We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Een gids voor het opstarten op SafeMode MINIMALE Blue Screen of Death FoutA Guide to the BOOTING IN SAFEMODE MINIMAL Blue Screen of Death Error

De BSOD (Blue Screen of Death) “BOOTING IN SAFEMODE MINIMAL” kan verschijnen tijdens het initialisatieproces voor Windows XP, Vista, 2000, 2008 en Windows 7 en 8. Deze fout resulteert in het opstarten van de computer in een veilige modus zonder netwerkverbindingen en andere services en het abrupt afsluiten van de computer om schade en gegevensverlies te voorkomen.

De BSOD-fout wordt meestal veroorzaakt door beschadigd of beschadigd Windows-systeembestand. Beschadigde systeembestanden kunnen het gevolg zijn van instanties zoals het herstel van het systeem van malware- en spyware-aanvallen, het onvolledig verwijderen van programma’s, onvolledige software-installaties, het gebruik van onjuiste methoden bij het verwijderen van applicaties en randapparatuur.

Deze BSOD-fout wordt ook wel “BOOTING_IN_SAFEMODE_MINIMAL” en “STOP 0x000000A8” genoemd. Sommige gebruikers van Windows OS hebben deze fout gemeld, die normaal op het scherm verschijnt tijdens de initialisatie van het systeem.

Om de BSOD-fout “BOOTING IN SAFEMODE MINIMAL” in Windows op te lossen, kunt u de systeemherstelfunctie van Windows gebruiken waarmee gebruikers de computer kunnen terugzetten naar een eerdere datum of naar een eerder tijdstip om te herstellen van systeemstoringen. Hiermee kunt u systeemwijzigingen ongedaan maken zonder uw persoonlijke bestanden te beïnvloeden.

Om Systeemherstel uit te voeren, klikt u op Start en typt u Systeemherstel in het zoekvak en vervolgens klikt u op Systeemherstel in de lijst met resultaten. U hebt ook toegang tot Systeemherstel door te klikken op de Start-knop, Alle programma’s, Bureau-accessoires, Systeemwerkset en vervolgens Systeemherstel te kiezen. Markeer de optie Herstel mijn computer naar een eerdere tijd in de lijst met opties en klik vervolgens op Volgende. U moet de aanwijzingen en instructies volgen die in het dialoogvenster worden weergegeven en vervolgens toestaan ​​dat de computer het herstel naar het geselecteerde herstelpunt voltooit. U moet de computer opnieuw opstarten nadat het systeemherstelproces is voltooid.

U kunt dit BSOD ook oplossen door een reparatiehulpprogramma te downloaden waarmee geïdentificeerde fouten automatisch worden gescand en verholpen.

Laat zoals altijd opmerkingen of vragen achter in de commentarensectie of stel ons een vraag op ReviverSoft Answers .

Was this post helpful?
Yes
No

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten PC-prestaties - Vrij.

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten

PC-prestaties - Vrij.

Installeer Driver Reviver


Niet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.

Pin het op Pinterest

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer