Zomeruitverkoop!
Tot 40% korting

op het Premium Suite-pakket, en krijg Parallels Toolbox GRATIS!

Bespaar
40
%
We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Een gids voor het opstarten op SafeMode dsrepair Blue Screen of Death FoutA Guide to the BOOTING IN SAFEMODE DSREPAIR Blue Screen of Death Error

De BSOD (Blue Screen of Death) “BOOTING IN SAFEMODE DSREPAIR” kan verschijnen tijdens het initialisatieproces voor Windows XP, Vista, 2008 en Windows 7 en 8. Deze fout verschijnt wanneer de BIOS-configuratie (Basic Input / Output System) is incompatibel met de ACPI-standaard (Advance Configuration en Power Interface) die wordt ondersteund door het besturingssysteem. Het zorgt ervoor dat de computer opstart in de veilige modus en voert een automatische uitschakeling uit om schade en gegevensverlies te voorkomen.

Deze BSOD-fout wordt ook veroorzaakt door hardware, randapparatuur en apparaatstuurprogramma’s die niet compatibel zijn met het besturingssysteem.

Deze BSOD-fout is ook bekend als “BOOTING_IN_SAFEMODE_DSREPAIR” en “STOP 0x000000AA”. Sommige gebruikers van Windows OS hebben deze fout gemeld, die normaal op het scherm verschijnt tijdens de initialisatie van het systeem.

Om de BSOD-fout “BOOTING IN SAFEMODE DSREPAIR” in Windows 7 op te lossen, moet u het BIOS van de SATA (Serial Advanced Technology Attachment) aanpassen aan de IDE-modus (Integrated Drive Electronics). De SATA is de interface die verbinding maakt en ATA-harde schijf met het moederbord van de computer, terwijl de IDE een standaard elektronische interface is die het moederbord met de schijfopslag verbindt.

Om toegang te krijgen tot het BIOS-setupprogramma, schakelt u de pc in of start u deze opnieuw op en wacht u op het bericht “Entering Setup” dat na enkele seconden verschijnt, inclusief de sleutel voor het invoeren van het BIOS. Druk snel op de toets om toegang te krijgen tot de BIOS-instellingen en navigeer naar de optie om SATA uit te schakelen. Sla de BIOS-optie op en start de computer opnieuw op om te testen of de BSOD-fout is opgelost.

U kunt deze BSOD-fout ook oplossen door de wijzigingen ongedaan te maken die onlangs op de computer zijn aangebracht, zoals de installatie van nieuwe programma’s, stuurprogramma’s en apparaten. Verwijder de recent geïnstalleerde programma’s en apparaten en start de computer opnieuw op om te controleren of de BSOD-fout is opgelost.

Laat zoals altijd opmerkingen of vragen achter in de commentarensectie of stel ons een vraag op ReviverSoft Answers .

Was this post helpful?
Yes
No

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten PC-prestaties - Vrij.

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten

PC-prestaties - Vrij.

Installeer Driver Reviver


Niet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.

Pin het op Pinterest

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer