Zomeruitverkoop!
Tot 40% korting

op het Premium Suite-pakket, en krijg Parallels Toolbox GRATIS!

Bespaar
40
%
We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Een gids voor de STATUS SAM INIT FOUT Blue Screen of Death FoutA Guide to the STATUS SAM INIT FAILURE Blue Screen of Death Error

De BSOD (Blue Screen of Death) -fout “STATUS SAM INIT FAILURE” kan verschijnen tijdens het initialisatieproces voor Windows. Deze BSOD-fout treedt meestal op bij computers die niet regelmatig worden onderhouden, met als gevolg beschadigde of ontbrekende systeembestanden en een verkeerde configuratie van het besturingssysteem. Deze BSOD-fout verwijst naar de fout bij de initialisatie van de Security Accounts Manager, het deel van het Windows-register dat een database met gebruikersnamen en wachtwoorden voor het systeem bevat. Deze beveiligingsfunctie zorgt ervoor dat de ingevoerde gebruikersnaam en het wachtwoord overeenkomen met een combinatie die in de database wordt vermeld, waardoor de gebruiker toegang heeft tot het systeem.

In veel gevallen kunt u deze BSOD-fout ook tegenkomen wanneer er een groot aantal register- en andere fouten bestaat, wat uiteindelijk tot een systeemcrash leidt.

Deze BSOD-fout wordt ook wel “STATUS SAM INIT FAILURE” en “Windows STOP 0xC00002E3” genoemd. Sommige gebruikers hebben deze BSOD-fout gemeld, die tijdens het initialiseren van het systeem op het scherm kan verschijnen als:

STORING STATUS SAM INIT

De BSOD-fout “STATUS SAM INIT FAILURE” is een fatale uitzonderingsfout die leidt tot het afsluiten van het Windows-besturingssysteem. Om deze BSOD-fout te herstellen, moet u terugkeren naar de laatste systeemstart om toegang te krijgen tot de laatst bekende goede configuratie. dit door de computer opnieuw op te starten en direct op de F8-toets te drukken aan het einde van het BIOS-bericht, maar vóór het verschijnen van een bericht van het Windows-besturingssysteem. Als u te snel op de F8-toets drukt, wordt BIOS Setup gestart, wat niet nodig is operatie.

Als het proces correct wordt uitgevoerd, wordt het bericht “Windows Advanced Option” weergegeven. Selecteer de laatste goede configuratie door op de pijl omhoog of omlaag te drukken om de keuze te markeren en druk vervolgens op ENTER.

De BSOD-fout “STATUS SAM INIT FAILURE” kan worden voorkomen door de nieuwste Windows-updates te installeren en door defecte software te vervangen of bij te werken.

Laat zoals altijd opmerkingen of vragen achter in de commentarensectie of stel ons een vraag op ReviverSoft Answers .

Was this post helpful?
Yes
No

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten PC-prestaties - Vrij.

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten

PC-prestaties - Vrij.

Installeer Driver Reviver


Niet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.

Pin het op Pinterest

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer