Zomeruitverkoop!
Tot 40% korting

op het Premium Suite-pakket, en krijg Parallels Toolbox GRATIS!

Bespaar
40
%
We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Een gids voor het CDFS FILE SYSTEM Blue Screen of Death FoutA Guide to the CDFS FILE SYSTEM Blue Screen of Death Error

De CDDS_FILE_SYSTEM BSOD (Blue Screen of Death) -fout kan verschijnen tijdens het initialisatieproces voor Windows Vista, XP en 2000, en Windows 7 en 8. Het komt voor wanneer het besturingssysteem een ​​fout ontdekte bij het openen van gegevens op een CD of DVD, of bij toegang tot een CD / DVD-station en resulteert in het automatisch afsluiten van de computer om schade en mogelijk verlies van gegevens van niet-opgeslagen werk te voorkomen.

Deze fout wordt veroorzaakt door een probleem in het CD-ROM-bestandssysteem, bijvoorbeeld wanneer het een indirecte padspecificatie niet correct analyseert terwijl het probeert toegang te krijgen tot een CD via een indirect pad. Dit betekent dat er beschadigde gegevens en / of bestandsstructuren aanwezig zijn op het cd / dvd-station.

Deze BSOD-fout is ook bekend als “CDFS_FILE_SYSTEM” en “STOP 0x00000026”. Sommige Windows-gebruikers hebben deze fout gemeld, die normaal op het scherm verschijnt tijdens de initialisatie van het systeem als:

CDFS-BESTANDSSYSTEEM

U kunt de BSOD-fout BSDS_FILE_SYSTEM oplossen door een schijfcontrole of schijfvalidatieprogramma’s en een reparatiehulpprogramma op de schijf uit te voeren. U kunt dit doen door Mijn Computer of Verkenner te openen en in het rechterdeelvenster moet u met de rechtermuisknop klikken op de schijf die u wilt valideren. Klik op het tabblad Eigenschappen en Extra in het menu en klik vervolgens op Nu controleren onder Foutcontrole. U moet klikken op “Bestandsysteemfouten automatisch herstellen” in het dialoogvenster dat op het scherm verschijnt en vervolgens op Start klikken om het proces te laten beginnen. Een meer grondige en volledige validatie van de defecte schijf kan worden bereikt via de optie “Scannen op en proberen herstel van slechte sectoren”, maar dit proces zal veel langer in beslag nemen in vergelijking met de eerste optie.

U kunt ook de BSOD-fout oplossen door opnieuw op te starten en de Microsoft-compatibiliteitslijst voor hardware te controleren om te controleren of recent geïnstalleerde stuurprogramma’s en hardware compatibel zijn met de versie van het besturingssysteem dat u gebruikt. U moet apparaten en stuurprogramma’s verwijderen en vervangen die niet compatibel zijn met uw besturingssysteem.

Was this post helpful?
Yes
No

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten PC-prestaties - Vrij.

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten

PC-prestaties - Vrij.

Installeer Driver Reviver


Niet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.

Pin het op Pinterest

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer