Zomeruitverkoop!
Tot 40% korting

op het Premium Suite-pakket, en krijg Parallels Toolbox GRATIS!

Bespaar
40
%
We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Een gids voor de CRITICAL_SERVICE_FAILED Blue Screen of Death FoutA Guide to the CRITICAL_SERVICE_FAILED Blue Screen of Death Error

De CRITICAL_SERVICE_FAILED BSOD (Blue Screen of Death) -fout kan verschijnen tijdens het initialisatieproces voor Windows Vista en XP, Windows 2008 en Windows 7 en 8. Deze fout verschijnt meestal wanneer het besturingssysteem een ​​probleem ondervindt met een nieuw geïnstalleerde hardware of apparaatstuurprogramma . Deze fout resulteert in de noodstop van de computer om schade te voorkomen en mogelijk gegevensverlies door niet-opgeslagen werk te voorkomen.

BSOD

Deze fout wordt meestal veroorzaakt door een ontbrekend of beschadigd stuurprogramma of incompatibiliteitsproblemen met een nieuw geïnstalleerde hardware of stuurprogramma.

Deze BSOD-fout is ook bekend als CRITICAL_SERVICE_FAILED en “STOP 0x0000005A”. Sommige Windows-gebruikers hebben deze fout gemeld, die normaal op het scherm verschijnt tijdens de initialisatie van het systeem.

U kunt de CRITICAL_SERVICE_FAILED BSOD-fout oplossen door opnieuw op te starten en de Microsoft Hardware Compatibility List te controleren om te controleren of recent geïnstalleerde stuurprogramma’s en hardware compatibel zijn met de versie van het besturingssysteem dat u gebruikt. U moet apparaten en stuurprogramma’s verwijderen en vervangen die niet compatibel zijn met uw besturingssysteem.

Om de hardware of het stuurprogramma dat de fout veroorzaakt in Windows 8 te verwijderen, drukt u op de Windows-toets en X samen op Configuratiescherm en kiest u vervolgens Programma’s en onderdelen. Markeer de toepassing om de installatie ongedaan te maken met de pijltjestoets en klik vervolgens op Installatie ongedaan maken. In Windows XP, Vista en Windows 7 kunt u de installatie ongedaan maken door achtereenvolgens te klikken op Start, Configuratiescherm, Programma’s toevoegen of verwijderen voor Windows XP en Programma’s en onderdelen voor Windows 7 en Vista en vervolgens de software te selecteren om de installatie ongedaan te maken en Klik op Verwijderen / Verwijderen.

U kunt ook de BSOD-fout oplossen door de nieuwste apparaatstuurprogramma’s te installeren. U kunt de beschikbaarheid van stuurprogramma-updates controleren vanaf de officiële downloadsite van de fabrikant. Voor video- en chipsetdrivers kunt u geschikte en bijgewerkte versies downloaden van de downloadsites voor AMD, ATI, Intel en Nvidia. Als alternatief kunt u Driver Reviver gebruiken om uw stuurprogramma’s snel en eenvoudig bij te werken

Was this post helpful?
Yes
No

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten PC-prestaties - Vrij.

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten

PC-prestaties - Vrij.

Installeer Driver Reviver


Niet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.

Pin het op Pinterest

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer