Zomeruitverkoop!
Tot 40% korting

op het Premium Suite-pakket, en krijg Parallels Toolbox GRATIS!

Bespaar
40
%
We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Een gids voor de CRITICAL_STRUCTURE_CORRUPTION Blue Screen of Death FoutA Guide to the CRITICAL_STRUCTURE_CORRUPTION Blue Screen of Death Error

De CRITICAL_STRUCTURE_CORRUPTION BSOD (Blue Screen of Death) -fout kan verschijnen tijdens het initialisatieproces voor Windows Vista en XP, Windows 2008 en Windows 7 en 8. Deze fout verschijnt meestal wanneer het besturingssysteem de corruptie van een kritieke kernelcode of gegevensstructuur detecteert . Deze fout resulteert in het abrupt afsluiten van de computer om schade te voorkomen en om mogelijk verlies van gegevens van niet-opgeslagen werk te voorkomen.

Deze fout treedt op als een defect stuurprogramma opzettelijk of per ongeluk een kernelcode of -gegevens wijzigt, wat niet is toegestaan ​​door het besturingssysteem. Andere factoren die deze fout veroorzaken, zijn onder meer een storing in het systeemgeheugen en hardwarecorruptie.

Deze BSOD-fout is ook bekend als CRITICAL_STRUCTURE_CORRUPTION en “STOP 0x00000109”. Sommige Windows-gebruikers hebben deze fout gemeld, die normaal op het scherm verschijnt tijdens de initialisatie van het systeem als:

68

U kunt de BSOD-fout CRITICAL_STRUCTURE_CORRUPTION oplossen door opnieuw op te starten en de Microsoft-compatibiliteitslijst voor hardware te controleren om te controleren of recent geïnstalleerde stuurprogramma’s en hardware compatibel zijn met de versie van het besturingssysteem dat u gebruikt. U kunt het systeemgeheugen ook controleren met het Memory Diagnostics Tool om defecten in het RAM (Random Access Memory) te verifiëren en defecte geheugenmodules te vervangen.

U kunt deze fout ook oplossen door de laatste geïnstalleerde toepassing, hardware of stuurprogramma te verwijderen. Om de hardware of het stuurprogramma dat de fout veroorzaakt in Windows 8 te verwijderen, drukt u op de Windows-toets en X samen op Configuratiescherm en kiest u vervolgens Programma’s en onderdelen. Markeer de toepassing om de installatie ongedaan te maken met de pijltjestoets en klik vervolgens op Installatie ongedaan maken. In Windows XP, Vista en Windows 7 kunt u de installatie ongedaan maken door achtereenvolgens te klikken op Start, Configuratiescherm, Programma’s toevoegen of verwijderen voor Windows XP en Programma’s en onderdelen voor Windows 7 en Vista en vervolgens de software te selecteren om de installatie ongedaan te maken en Klik op Verwijderen / Verwijderen.

Het installeren van de nieuwste apparaatstuurprogramma’s zal u ook helpen bij het oplossen van deze fout. U kunt de beschikbaarheid van stuurprogramma-updates controleren vanaf de officiële downloadsite van de fabrikant. Voor video- en chipsetdrivers kunt u geschikte en bijgewerkte versies downloaden van de downloadsites voor AMD, ATI, Intel en Nvidia. Als alternatief kunt u Driver Reviver gebruiken om uw stuurprogramma’s snel en eenvoudig bij te werken

Was this post helpful?
Yes
No

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten PC-prestaties - Vrij.

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten

PC-prestaties - Vrij.

Installeer Driver Reviver


Niet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.

Pin het op Pinterest

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer