Zomeruitverkoop!
Tot 40% korting

op het Premium Suite-pakket, en krijg Parallels Toolbox GRATIS!

Bespaar
40
%
We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Een gids voor het Blue Screen of Death Fout DRIVER_CAUGHT_MODIFYING_FREED_POOLA Guide to DRIVER_CAUGHT_MODIFYING_FREED_POOL Blue Screen of Death Error

Deze bepaalde Blue Screen of Death-fout, ook bekend als de DRIVER_CAUGHT_MODIFYING_FREED_POOL-fout, treedt meestal op wanneer het besturingssysteem een ​​defect stuurprogramma heeft gevonden dat probeert toegang te krijgen tot een vrijgegeven geheugenpool. Manifestatie van deze fout is een waarschuwing dat een apparaat zo snel mogelijk moet worden uitgeschakeld en vervangen.

DRIVER_CAUGHT_MODIFYING_FREED_POOL

Het eerste dat u moet doen om deze fout te verhelpen, is controleren of de stuurprogramma’s en chipset de nieuwste stuurprogramma’s gebruiken, omdat oude stuurprogramma’s aan deze fout kunnen bijdragen. Als dit niet het geval is, downloadt u de nieuwste versie van stuurprogramma’s op de officiële website van de fabrikant. Installeer achteraf de meest recente Windows Update. Door dit op een manuele manier te doen, opent u Internet Explorer, klikt u op “Extra” en kiest u Windows Update en volgt u de gegeven instructies. Als alternatief kunt u Driver Reviver gebruiken om uw stuurprogramma’s snel en eenvoudig bij te werken.

Het verwijderen van een geïnstalleerde recente toepassing kan ook helpen bij het oplossen van dit probleem. Probeer toegang te krijgen tot het besturingssysteem via de veilige modus. Voor Windows 8-gebruikers klikt u op de Windows-knop samen met de ‘X’-toets en gaat u naar het Configuratiescherm. Ga naar het tabblad Programma’s en functies en selecteer de recent geïnstalleerde toepassing en verwijder deze.

Voor Windows 7-gebruikers begint het verwijderen van de software door op de Start- knop te klikken en vervolgens naar het Configuratiescherm te gaan . Ga naar het tabblad Programma’s toevoegen of verwijderen en klik op de gewenste software en verwijder de installatie.

Uitschakelen of een stuurprogramma terugzetten naar een eerder stabiele versie kan ook een oplossing zijn voor dit probleem. Open het dialoogvenster met systeeminformatie dat u kunt vinden door op de knop Start te klikken en klik met de rechtermuisknop op het tabblad Computer . Kies Eigenschappen en ga naar de geavanceerde systeeminstellingen . Er verschijnt een ander venster voor de systeemeigenschappen en ga verder met het selecteren van het hardware-tabblad. Klik op Apparaatbeheer . Het volgende dat u moet doen, is het defecte stuurprogramma vinden (als u niet weet welke driver het is, raad ik aan te starten met grafische stuurprogramma’s) en erop te dubbelklikken. Selecteer het tabblad Stuurprogramma waar een aantal acties kunnen worden uitgevoerd, zoals het bijwerken van de hardware, het ongedaan maken van de installatie of het terugkeren naar de oudere versie. Selecteer de benodigde actie en klik op OK om af te sluiten en de computer opnieuw op te starten.

Was this post helpful?
Yes
No

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten PC-prestaties - Vrij.

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten

PC-prestaties - Vrij.

Installeer Driver Reviver


Niet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.

Pin het op Pinterest

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer