Kan IK EEN driver update uitsluiten van downloaden en installatie?Kan ik een driver update uitsluiten van download en installatie?

Als om enige reden, u ervoor kiest een driver update van de scan resultaten niet te downloaden en installeren, heeft u de optie om de driver update toe te voegen aan de Driver Uitsluiting Lijst van Driver Reviver.

Hoe een driver update uit te sluiten:

1. Open Driver Reviver
  2. Voltooi een scan voor driver updates
  3. In het scan resultaten venster, selecteert en rechter-muisklikt u op de driver update die u wilt uitsluiten, klik op Sluit deze driver uit van toekomstige scans
  4. Dit zal de driver update permanently verplaatsen naar de Driver Uitsluiting Lijst van Driver Reviver

U kunt altijd de uitsluitingen herstellen door de Driver Uitsluiting Lijst te bezoeken en daar de driver update te verwijderen:

Opties > Uitsluitingen > Selecteer de Driver > Verwijder Item