Hoe activeer ik of registreer ik mijn exemplaar van MacReviver?How do I activate or register my copy of MacReviver?

MacReviver heeft veel meer functies in de volledige versie. Om uw gekochte exemplaar van MacReviver te registreren:

• Start MacReviver
    • Klik op de knop Registreren in de rechterbenedenhoek van het MacReviver-startscherm.

MR_NL_Step1

• Klik in het venster dat verschijnt op de tekstlink Nu registreren .

MR_NL_Step2

• Vervolgens wordt u gevraagd uw licentiecode in te voeren in de daarvoor bestemde ruimte.
  • Selecteer uw licentiecode uit de aankoopbevestiging, kopieer deze (druk op Command + C) en plak deze (druk op Command + V) in de daarvoor bestemde ruimte in het registratievenster van MacReviver. U kunt ook op de koppeling Licentiecode plakken klikken om uw licentiegegevens direct te plakken.
  • Klik op Registreren om het registratieproces te voltooien.

MR_NL_Step3

Je hebt MacReviver met succes geregistreerd en alle functies ontgrendeld. U kunt nu uw Mac opschonen, optimaliseren en onderhouden!