Hoe moet ik de back-up functie van MacReviver gebruiken?How do I use the backup function of MacReviver?

Elke belangrijke optimalisatiefunctie in MacReviver slaat standaard een back-up op. Een optioneel pop-upscherm legt de back-up uit wanneer u deze functie uitvoert. Deze automatische back-up kan worden in- en uitgeschakeld door het selectievakje Back-up maken naast elke functie uit te schakelen of in te schakelen.

mr_backup_ex_1

Nadat u uw Mac heeft geoptimaliseerd, kunt u op het tabblad Ongedaan maken klikken en uw wijziging in de lijst bekijken. Om te herstellen naar een punt voordat u geoptimaliseerd heeft, klikt u op Herstellen naast dat item in de lijst. Om het item definitief te verwijderen, klikt u op Verwijderen ; u kunt het niet meer ongedaan maken.

mr_undo

Herstel of verwijder meerdere items tegelijk door ze allemaal te selecteren en op Herstellen of Verwijderen onder aan het scherm te klikken.

Back-ups worden standaard 10 dagen bewaard. U kunt dit nummer wijzigen in de Voorkeuren; Houd er rekening mee dat het verlengen van de duur meer ruimte op uw Mac inneemt.