Hoe activeer ik of registreren PC Reviver op mijn computer?How do I activate or register PC Reviver on my computer?

PC Reviver activeren is snel en eenvoudig! Het enige wat u nodig heeft is een geldige licentiecode om het programma te activeren (registreren).

Bekijk hieronder deze snelle activerings- en gebruiksvideo van PC Reviver om aan de slag te gaan:

(OF)

Volg deze eenvoudige stap-voor-stap handleiding om het programma te activeren:

• De eerste stap is het kopiëren van uw licentiesleutel of code. De beste manier om dit te doen is door met uw cursor de licentiecode te selecteren (door erop te klikken en te slepen) en vervolgens met de rechtermuisknop op de geselecteerde code te klikken en ‘Kopiëren’ te kiezen. U kunt ook tegelijkertijd de CTRL- en C-toets indrukken om de code te kopiëren.
  • Open vervolgens PC Reviver en klik op de knop (?) in de rechterbovenhoek van het startscherm. Selecteer Licentie activeren .

• In het venster dat vervolgens verschijnt, klikt u op de link “Plaats uw licentiesleutel” om uw licentiesleutel te plakken (of klik met de rechtermuisknop en kies Plakken) en klik vervolgens op Klik op Nu activeren om het activeringsproces te voltooien.

Gefeliciteerd! U hebt PC Reviver met succes geactiveerd en alle premiumfuncties ontgrendeld. U kunt uw pc nu binnen enkele minuten repareren, optimaliseren en onderhouden.