Hoe kan ik mijn PC om de prestaties en stabiliteit te verbeteren repareren?How do I repair my PC to improve its performance and stability?

PC Reviver bevat alle essentiële tools die u nodig hebt om de stabiliteit en verbetering van uw pc te verbeteren.

• Om uw reparatieproces te starten, moet u eerst uw systeem analyseren.
  • Klik op de reparatietegel (of het tabblad) op het startscherm van PC Reviver en klik vervolgens op de knop Scannen om de verschillende delen van uw computer te scannen.

• Nadat de scan is voltooid, kunt u de details bekijken van gevonden problemen die moeten worden gerepareerd. Nadat u de resultaten van de scan hebt bekeken, of als u niet geïnteresseerd bent om deze te bekijken, kunt u doorgaan en op de knop Repareren klikken om alle problemen op uw pc op te lossen.

Dat is het. U hebt uw pc met succes gerepareerd!