Hoe kan ik registerproblemen uitsluiten of negeren?How do I exclude or ignore registry issues?

Als veiligheidsfunctie stelt Registry Reviver u in staat om een programma of registergebied uit te sluiten van scannen en repareren.

Waarom moet ik deze functie gebruiken?
In sommige gevallen merkt u misschien dat de registerreparaties de functionaliteit van een programma dat u gebruikt, hebben beïnvloed. Dit komt doordat bepaalde registervermeldingen van dat programma onbedoeld als registerproblemen werden gedetecteerd.

Om te voorkomen dat dit opnieuw gebeurt, kunt u met de uitsluitingsfunctie specifieke registervermeldingen toevoegen die betrekking hebben op het betrokken programma. Dit zorgt ervoor dat het programma volledig wordt genegeerd tijdens het scan- en reparatieproces van Registry Reviver. U kunt de uitsluitingsfunctie ook gebruiken om repetitieve lege of ongeldige registervermeldingen te negeren die als tijdelijke aanduidingen voor een programma fungeren en elke keer opnieuw worden gegenereerd.

Wat moet ik doen?

Als je het programma eenmaal hebt geopend, kun je op Opties klikken in de navigatie, het tabblad Uitsluitingen selecteren en op de knop Item toevoegen klikken.

Afhankelijk van hoe ze worden vermeld in het Windows-register. U kunt de Windows Register-editor (regedit) gebruiken om de exacte paden te bepalen.

Bijvoorbeeld:
HKEY_CLASSES_ROOT \ ACDSee
(of)
HKEY_CLASSES_ROOT \ Software \ ACDSee

Exclusief items van de scan

U kunt ook specifieke registerproblemen uit het venster met scanresultaten uitsluiten door met de rechtermuisknop op de problemen te klikken en dit probleem uitsluiten van toekomstige scans te kiezen .