Hoe kan ik toegang krijgen tot de opties Afsluiten, Opnieuw Opstarten en Slaapstand van mijn computer?How do I access the Shutdown, Restart and Sleep options of my computer?

Klik of tik op de Start-knop en klik of tik op het Power-pictogram in de rechterbenedenhoek van Start Menu Reviver.

Het Power pop-up menu van Start Menu Reviver biedt snelle toegang tot 7 verschillende functies op uw computer:

• Uitloggen
  • Verander gebruiker
  • Slot
  • Slaap
  • Slaapstand
  • Herstarten
  • Afsluiten