Hoe krijg ik toegang tot Total PC Care?How do I access Total PC Care?

Toegang tot uw Total PC Care-abonnement is eenvoudig!

Zodra u uw abonnement heeft aangeschaft, ontvangt u uw inloggegevens (e-mailadres en wachtwoord).

1. Klik hier om toegang te krijgen tot uw Total PC Care-account

2. Kopieer en plak uw inloggegevens (e-mail en wachtwoord) van uw orderbevestigings-e-mail of -pagina, naar de inlogpagina van uw account en klik op de knop Inloggen

3. Zodra u met succes bent aangemeld bij uw Total PC Care-account, kunt u de producten van uw keuze installeren en gebruiken.

Onthoud dat u deze stappen kunt herhalen en inloggen op uw account, elke keer dat u een van de producten op uw computer wilt installeren en gebruiken.