Hoe verwijder ik de softwareprogramma’s?How do I uninstall the software programs?

In Windows XP of 2000:

Ga naar Start> Configuratiescherm> Programma’s installeren of verwijderen> Zoek en selecteer het programma in de lijst> klik op de knop Verwijderen > Volg de instructies op het scherm om het programma te verwijderen

In Windows Vista, Win 7 en nieuwer:

Ga naar Start> Configuratiescherm> Een programma verwijderen> Zoek en selecteer Driver Reviver in de lijst> klik op de knop Verwijderen > Volg de instructies op het scherm om het programma te verwijderen

(of)
U kunt eenvoudig de naam van het programma typen, er met de rechtermuisknop op klikken en Verwijderen kiezen

Alternatief,

U kunt Driver Reviver verwijderen via het programmamenu:

Start> Alle programma’s> ReviverSoft> Productnaam> Productnaam verwijderen .