Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Fortsatt bruker Windows XP? Del dine tankerStill using Windows XP? Share your Thoughts

Er du fortsatt bruker Windows XP? I så fall, hvorfor?

Windows XP ble lansert tilbake i 2001 med den siste oppdateringspakken utgitt (Service Pack 3) i april 2008. Det er en gammel Operating System! Siden utgivelsen av XP, har Microsoft gitt ut to nye versjoner av Windows (Windows Vista og mer nylig Windows 7). Dessverre utgivelsen av Windows Vista har blodig vannet for alle XP-brukere som ønsker å oppgradere sin versjon av verdens mest brukte operativsystem.

Men sannheten er at selv om den første utgivelsen av Windows Vista har dens problemer varierende fra store kompatibilitetsproblemer med annen programvare til ytelsesproblemer med de fleste PC-ene på markedet, de senere utgaver av Windows Vista var betydelig forbedret og løst mange av de problemene som brukere opplevde. Dessverre var det for sent for Microsoft som Vista hadde allerede blitt stemplet av media og de fleste brukere som søppel.

Windows 7 men ikke har dårlig trykk og kritikk ved lansering, i stedet den fikk strålende kritikker og applaus for sin stabilitet, funksjoner og ytelse. Dessverre er det folk er fortsatt motvillige til å oppgradere til den nye og forbedret operativsystem. Kanskje det er et tilfelle av ikke ønsker å punge ut et par hundre dollar når den gjeldende operativsystemet fungerer fint eller kanskje det er en frykt for at de vil trenge å kjøpe en ny datamaskin for å gjøre det arbeidet. What ever årsaken er, vil vi gjerne høre hvilket operativsystem du bruker, og hvorfor. Vennligst legg igjen en kommentar og vi vil ta en opptelling og legge resultatet i neste innlegg.

En tilfeldig kommentar plakaten vil motta en gratis kopi av en ReviverSoft produkt av sine valg!

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt