Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Resultat: 50% av folk sitte og vente på at PCen til StartPoll Results: 50% of people sit and wait for the PC to Start

Vel, resultatene fra vår meningsmåling er i. Fra litt over 200 respondenter sa et overveldende flertall av folk (45,33%) at de sitter og venter på at PCen skal starte. Min vi er en tålmodig gjeng, er vi ikke!

Kommer i sekunder med en ganske stor margin for de beste tingene å gjøre mens du venter på at datamaskinen skal starte, var å lage en kaffe (27,1%) og deretter ta en dusj (8,7%).

Vi hadde noen ganske interessante svar for folk som ønsket å skrive inn sitt eget svar, inkludert: gjøre andre oppgaver, lage toast, lytt til musikk, spill freecell (vi er ikke sikker på hvordan hvis datamaskinen ikke er startet ennå) og det skummeste svaret går å “drepe noe”, vi forstår din frustrasjon!

Takk for alle som deltok i avstemningen. Vi vil være sikker på å gjøre mer med jevne mellomrom.

For de som er frustrert over hvor lenge de trenger å vente på at PC skal starte, er det en hovedgrunn til at datamaskinen tar så lang tid å starte, og det er at du har så mange programmer som starter når Windows starter. Årsaken til dette er at alle programvareprodusenter i eksistens mener at programvaren er den viktigste programvaren på datamaskinen din og som standard de setter programvaren til å kjøre automatisk når Windows starter. Spørsmålet du må spørre deg selv er ‘Hvilken programvare trenger jeg virkelig å kjøre når Windows starter?’. Etter at du har svaret, kan du stenge alle andre programmer fra start. Du kan gjøre dette på et par måter; Du kan åpne hvert av disse programmene og finne innstillingen som gjør at programmet kan starte og deaktivere denne innstillingen, eller du kan bruke StartUp Manager som finnes i Registry Reviver . StartUp Manager i Registry Reviver viser deg en liste over alle programmer som er til stede i Windows StartUp-katalogen. Du kan fjerne merket for programmene du ikke vil kjøre, og deretter lagre innstillingene, Ferdig!

Hvis du er usikker på hvilke programmer du vil deaktivere, så er det et par ressursgrisjegere som vi vil anbefale å deaktivere. Disse inkluderer:

  • Instant messaging programvare
  • Skriverprogramvare
  • Mer enn ett sikkerhetsprogram (vi anbefaler bare å ha en i utgangspunktet, så avinstaller andre)
  • Programvareoppdateringstjenester som Apple og Google
  • Søk indekseringstjenester

Deaktivering av disse elementene vil gi deg en merkbar reduksjon i datatid, og du kan alltid starte disse programmene etter at datamaskinen er ferdig med å laste inn uansett.

Was this post helpful?
Yes
NoFant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt