Bare i dag
Spar 80 %
På Black Friday-bunten
Fire fantastiske produkter, én lav pris! Optimaliser, reparer og forsterk din PC med bare ett klikk!

SKYNDE DEG! Denne avtalen utløper om...

00
time
:
00
minutt
:
00
sekund
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Hvordan å gjenopplive en gammel PC – del 3How to Revive an Old PC – Part 3

Hvordan gjenopplive en gammel PC – Oppgraderinger

Velkommen til Del 3 i vår femdelte serie om gjenoppliving av en gammel PC. Sjekk ut del 1 og del 2 , og les videre for hvordan du velger og kjøper rimelige oppgraderinger for din PC.

Velg og kjøp oppgraderinger

Husk vi nevnte CPU-Z og Crucials minneapp? Kjør disse programmene igjen og legg merke til noen få ting.

I CPU-Z vil vi vite hvilken type hovedkort det har. Først må du søke på Google for hovedkortstypen, og du kan finne ut formfaktoren eller størrelsen og formen på hovedkortet. Deretter finner du en erstatning som passer i samme størrelse tilfelle. Langt er den vanligste formfaktoren kalt ATX.

Hvis PC-en din kommer fra en merkevare som Dell eller Compaq, kan den ha en proprietær sak, eller en konstruert spesielt for den modellen av datamaskinen, i stedet for å bli standardisert. I så fall vil oppgradering bli vanskelig.
Husk at hvis du vil beholde din gamle harddisk eller diskettstasjon, er det viktig å finne et nytt hovedkort med IDE-kontakter, da ikke alle av dem har det lenger. Moderne harddisker bruker SATA i stedet.

Hvis du bestemmer deg for å beholde ditt eksisterende hovedkort, kan du også finne ut den beste CPU som passer inn i den. CPUer kan vanligvis erstattes enkelt, uten noen form for kraft. Hovedkort har vanligvis maksimalt antall kjerner som de kan håndtere.

Når du kjører programmet Crucial minne, kan du finne ut hvilket minne som finnes på datamaskinen, og hva maksimalt er. Hvis hovedkortet ditt går ut på 1 GB eller mindre, har du mye problemer med å kjøre alt på nettet eller noe annet som er moderne. Du må sannsynligvis erstatte hovedkortet og deretter maksimere minnet i det.

Men hvis du kan sette to til fire GB i ditt eksisterende hovedkort, så er det mulig å holde det. Crucial vil da anbefale et merke og pris for erstatningsminne. Vanligvis må minnemoduler installeres i par, så hold det i bakhodet.

Deretter bestemmer du strømmen til strømforsyningen. Du må åpne den opp igjen og se på klistremerket. Hvis det er noe under 450W, må du bytte det ut for en ny, for å kraften din andre oppgraderte maskinvare effektivt.

Tilbake til CPU-Z, sjekk grafikkfanen. Du kan bestemme hva slags grafikkort du har, hvordan det er koblet til PCen, og hvor mye minne er i det. Erstatningskort som vil gjøre jobben pent, er ekstremt billige.

Når du har satt sammen din oppgraderings ønskeliste, kjøp dem fra et sted som frys.com eller newegg.com. Se etter online kuponger for å spare penger og spare på frakt. Del 4 av serien vår finner sted etter at du har all din nye maskinvare i hånden. Snakk med deg da!

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt