Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

5 gode tips for Laptop Battery Care5 Great Tips for Laptop Battery Care

Illustrasjon: Gordon McAlpin

Bærbare batterier varer ikke for alltid. Faktisk er de ofte blant de første bærbare komponentene som slites ut og til slutt mislykkes. Her er noen tips for ekspert laptop batteri omsorg, slik at du ikke trenger å bruke pengene på en erstatning.

  • Hvis den bærbare datamaskinen er koblet til en stikkontakt hele tiden, fjern batteriet

Batteriet er i konstant ladetilstand når den kobles til vekselstrøm hele tiden, noe som kan redusere dens effektive levetid, fordi det øker den generelle temperaturen til PCen, og fordi batteriet bare har et visst antall ladingssykluser i sin livstid. Hvis du bruker den bærbare datamaskinen som et skrivebord, er batteriet ikke nødvendig. Bare se på vekselstrømadapteren og sørg for at den ikke faller ut av batteriet, eller du mister dataene dine.

  • Se på batteriets temperatur

På samme måte som skrivebordet ditt, virker ikke batteriet ekstremt varme eller ekstrem kulde. Ved oppbevaring av batteriet for transport, sørg for at det ikke er utsatt for høye eller lave temperaturer. Og ikke la det sitte ute i et varmt kjøretøy.

  • Ikke la batteriet dø regelmessig

Moderne litiumion-batterier (Li-Ion) kan faktisk bli skadet hvis du lar dem løpe til 0% og lade opp til 100% ofte. For å få maksimalt antall sykluser gjennom batteriets levetid, prøv å ikke la det falle under 10% veldig ofte.

Det er imidlertid viktig å av og til la batteriet gå ned og lade opp, slik at Windows kan måle batterilevetiden riktig. Dette kalles kalibrering. Hvis du oppdager at batteriet ditt aldri belastes til 100%, er det nødvendig å kalibrere.

  • Bruk en kraftplan

Når du er borte fra et stikkontakt, bruk en strømsparing plan som Strømsparer, som vil utføre trinn for å holde batteriet i å dø for tidlig. En konstant, tung belastning på batteriet (for eksempel alle trådløse antenner slått på en gang) vil forkorte livet.

  • Prøv Battery Optimizer

Og til slutt, anbefaler vi vårt eget batterioptimereren for å gi deg mer tid mellom kostnader, ved å optimalisere flere batteridrikkekomponenter på din bærbare eller netbook-PC. Gi det et forsøk!

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt