Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Fem grunner til ikke å kjøpe en ny PCFive Reasons Not to Buy a New PC

Vi har nylig spurt en meningsmåling på Facebook : Hva var det siste PC-relaterte kjøpet du laget? En fullstendig 24% av respondentene sa at de kjøpte en hel ny stasjonær PC eller bærbar PC. Her er fem grunner til at du kanskje vil vente på den nye PC-en for en stund.

Illustrasjon: Gordon McAlpin

Din nåværende PC kan kjøre bedre … hvis du lar det gå

Hvorfor få en ny PC i det hele tatt, hvis du kan optimalisere den gamle? Sjekk ut vår liste over ni trinn for å få PCen til å løpe som ny. Spesifikt, å kontrollere hvilke programmer som kjører ved oppstart, defragmentere harddisken og avinstallere unødvendige programmer, er tre store måter å holde din eksisterende PC mye lenger.

Rengjøring av innsiden av din eksisterende PC ved hjelp av trykkluft kan føre til reduserte temperaturer og mye lengre levetid. Og trykkluftbeholdere er mye billigere enn nye PCer!

Tumbling kostnaden for solid state stasjoner

Solid state- stasjoner brukes til lagring, akkurat som harddisker, bortsett fra at de lagrer innhold på chips i stedet for metallplater. Dette har fordelen av mye raskere hastighet og større pålitelighet. Ulempen er at solid state-stasjoner koster mye mer enn harddisker i samme mengde plass. Dette endrer imidlertid, siden de siste solid state-stasjonene bare er omtrent $ 1,20 til $ 1,70 per gigabyte, omtrent ti ganger mer enn harddisker. Dispariteten pleide å være langt større.

En SSD er et flott sted å sette et Windows-operativsystem, slik at du får en større harddisk for lagring og sikkerhetskopiering. På den måten får du den flammende hastigheten til en SSD når Windows trenger det, men jo større plass på en tradisjonell harddisk for videofiler og så. I stedet for å få en helt ny maskin, kan en SSD være det du trenger.

Den overhengende utgivelsen av Windows 8

Hvis du kjøper en ny PC nå, kommer den med Windows 7. Det er ikke engang et gratis oppgraderingstilbud til Windows 8 ennå. Hvorfor ikke vente til senere i år og hente en PC som følger med det aller nyeste Windows OS, i stedet for å betale hundrevis som et eget kjøp? Det er ikke som kostnadene for Windows er bygget inn på bekostning av maskinen, da produsenter betaler Microsoft mye mindre per kopi av Windows enn deg eller jeg.

Også PCer kjøpt med Windows 8 i slutten av 2012 er mer sannsynlig å bli optimalisert spesielt for å jobbe med den. Du vet aldri om en PC kjøpt nå, vil selv håndtere Windows 8 på riktig måte, da de endelige anbefalte systemspesifikasjonene ikke er publisert.

Ny Wi-Fi-standard rundt hjørnet

Kjøpte bærbare datamaskiner vil nå støtte Wireless-N-standarden. Det er raskt, men hvis du har en leilighet full av Wi-Fi-enheter, i et leilighetskompleks som er fullt av Wi-Fi-enheter, vil du oppleve forbindelse, lagring og overføring av problemer. Den nyeste AC-standarden bruker ikke bare 5 Ghz-serien, bortsett fra typisk trådløs, har den også langt større mulighet for streaming av store filer samtidig. Du begynner å se enheter med trådløst vekselstrøm innebygd snart.

Den kommende av Ivy Bridge

Ivy Bridge er en nyere Intel-arkitektur som bare begynner å rulle ut i 2012. Det lover tosifrede økninger i CPU-ytelse, og enda viktigere, opptil 50% forbedring i grafikk. Bærbare datamaskiner med integrert Intel-grafikk har historisk ikke vært i stand til å fortsette i grafikkavdelingen. Det endrer seg senere senere i 2012. Hvis du vil ha en maskin som kan fortsette, vil du kanskje vente til Intel ruller ut Ivy Bridge.

Bunnlinjen

Alt ovenfor betyr at vi er i form av en overgangsperiode for PCer. Alt er i endring i den nærmeste tiden, så mens du venter på støvet å bosette seg, får du mer ut av din eksisterende datamaskin og slår av den oppgraderingen. Den filosofien er virkelig hva vi på ReviverSoft handler om.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt