Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Fix Adobe Flash Problemer i Windows 8Fix Adobe Flash Problems in Windows 8

Adobe Flash Player er nødvendig for et økende antall online aktiviteter, alt fra å se videoer til å laste inn bestemte nettsider. Når Flash begynner å bremse, kan det forårsake montering frustrasjon som ikke burde komme i veien for Internett-bruk. Det finnes måter å avgjøre hva som forårsaker å bremse eller krasje i Flash Player med Windows 8, slik at du ikke trenger å håndtere dette problemet lenge.

Feilsøking for Adobe Flash Player

En ting å sjekke er Internett-tilkoblingen din. En langsom tilkobling kan føre til at Adobe Flash Player, sammen med mange nettsteder, sliter med å laste. Hvis du oppdager at når du ser på en Internett-video om at kvaliteten er lav og tar litt tid å laste opp, kan dette være et tegn på at forbindelsen din bare er treg i stedet for et problem med Flash selv. Prøv å feilsøke Internett-tilkoblingen på denne måten:

  • I oppgavelinjen nederst på skrivebordet finner du forbindelsen (vanligvis er det ikonet for en enkelt datamaskin) og klikker på den
  • Hastigheten til en god tilkobling vil vanligvis være rundt en megabyte per sekund. Mange tilkoblinger kan gå enda høyere i disse dager. Sjekk for å se hva din er
  • Hvis forbindelsen er treg, kan du prøve å flytte ruteren du kobler til, eller kanskje slå den av og på igjen
  • Speedtest.net er en god måte å se Internett-funksjonene dine og måle hva slags tilkobling du har. Tjenesten er gratis hvis du bare vil finne ut hva som skjer med nettverket ditt og kan bli funnet online


Fix Adobe Flash Problems in Windows 8
En typisk tilkoblingstest utført av Speedtest.

Hvis Internett er bra, og du har testet forbindelsen din, kan problemet være at du kjører for mange programmer samtidig. Jo mer minne er tatt opp av andre programmer, jo vanskeligere er det for Adobe Flash Player å kjøre fluidly. Ved å lukke andre bakgrunnsprogrammer eller Internett-faner, trenger Flash ikke å jobbe så hardt for å streame video.

Fjern uønskede tilleggsprogrammer

Flere forekomster av Flash kan også gjøre det vanskeligere å se videoer på nettet. Det bidrar til å holde Flash begrenset til en fane i en nettleser eller et vindu. Hvis du lukker vinduer eller faner som kjører Flash, kan noen ganger Flash plug-ins fortsatt kjøres i bakgrunnen. Prøv å fjerne uønskede eller unødvendige tilleggsprogrammer og programtillegg fra nettleseren din:

  • Gå til verktøy i nettleseren din
  • Velg hvor det står “tillegg” eller “plugin-moduler” for å vise en liste over hva som er installert for nettleseren
  • Alt på listen som du ikke vil ha eller trenger, skal være enkelt å fjerne eller deaktivere ved å klikke på en knapp


Fix Adobe Flash Problems in Windows 8
En liste over tilleggsprogrammer installert for Internet Explorer, med mulighet for å aktivere eller deaktivere dem.

Hvis du har utmattet disse forsøkene på å øke hastigheten på Adobe Flash Player, bør du bruke solid antivirus- og spionvarefjerning for å eliminere alt du ikke kan se kjører i bakgrunnen som ikke burde være der. En PC som er infisert med virus eller spionprogrammer, kan føre til at Flash Player har en vanskelig tid når usynlige prosesser kjører hele tiden.

En annen løsning på en sakte Adobe Flash Player ville være å se etter oppdaterte utgaver. Når du installerer Adobe Flash Player for første gang, er alternativet for å motta varsler om automatiske oppdateringer tilgjengelig, men ellers er disse oppdateringene tilgjengelige direkte på Adobes nettsted. Hvis oppdatering ikke er nødvendig, kan det hende at installasjonen av den nåværende versjonen av Adobe Flash Player helt er i orden. Å installere nettleseren kan også være en løsning.

Som mange online-applikasjoner, er det alltid et sporadisk problem som kan oppstå med Adobe Flash Player. Feilsøking og kontroll av vanlige problemer kan øke hastigheten på Flash uten problem.

Was this post helpful?
Yes
NoFant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt