Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Fix Adobe Flash Problemer i Google ChromeFix Adobe Flash Problems in Google Chrome

Mine Flash-videoer fungerer ikke akkurat i Google Chrome. Hvordan løser jeg det?

Flash er et program laget av Adobe som viser filmer, spill eller annet innhold i en nettleser. Det er en gammel nettstandard som langsomt blir faset ut av HTML5 – men mange nettsteder bruker fortsatt Flash-plugins for videoer, spill og verktøy. Google Chrome er en nettleser laget av, vel, Google (du vet, søkemotorens gigant), og den har nesten halvparten av dagens markedsandel, inkludert støtte for temaer, utvidelser og HTML5. Mens Chrome har høyere score på nettlesertester enn konkurrentene, har det noen kjente problemer med Flash – og her er hvordan du kan fikse dem.

Først av, problemer med Flash-spill og slikt – disse kan ikke løses. Chrome og Flash-spill spiller ikke bra sammen, uansett grunn – selv om Flash fungerer helt bra – så for dem, bør du definitivt gå til Mozilla Firefox eller en annen nettleser for å nyte litt flash-spill. For dine vanlige Flash-videoproblemer – som for eksempel lagring og krasj – her er hvor du må gå.

Skriv først om: plugins i adresselinjen din i Chrome, og trykk Enter for å se hvilke plugins du har installert og kjører.


Fix Adobe Flash Problems
Det er her Flash-pluginene er lagret.

Slik stopper du pluginkonflikten

Søk etter Flash i plugin-listen, og kontroller om det står (2 filer) i parentes ved siden av det.
Hvis det står to filer, betyr det at to forskjellige installasjoner av Flash – en på systemet og en bare for Chrome-installasjonen – er motstridende, og det er her problemet ligger.
Klikk på + -tegnet ved siden av Detaljer, og bruk Lokaliseringskoder for å finne ut hvor hver installasjon er.
Systeminstallasjonen vil ha noe som starter med C: \ Windows, og Chrome-installasjonen vil ha noe som starter med C: \ Users – slette sistnevnte og start Chrome igjen. Videoer skal spille mye mer jevnt i Chrome-nettleseren din.


Fix Adobe Flash Problems
Det uthevede pluginet er installasjonen for Chrome.
Ulempen med denne løsningen er at når denne prosessen er ferdig, må du sette Flash til automatisk oppdatering, siden det ikke lenger er en utvidelse aktiv innen Chrome blir oppdatert med nettleseren. Slik tillater Flash å automatisk oppdatere:

  1. Klikk Start (Windows Nøkkel + X i Windows 8)
  2. Klikk Søk
  3. Skriv Flash Player
  4. Åpne programmet
  5. Klikk på kategorien Avansert
  6. Endre oppdateringsinnstillingene for å tillate Adobe å installere oppdateringer

Hvis problemer fortsetter

Først må du aktivere Chrome-plugin-modulen og slå av operativsystemtillegget. (Det motsatte av trinnene ovenfor.)
Hvis det ikke løser problemet ditt, deaktiverer du alle utvidelsene dine og starter Chrome igjen. En enkel måte å gjøre dette på er å åpne et inkognitovindu med utvidelser deaktivert. For å åpne opp et inkognitovindu, klikk Chrome Meny-ikonet og velg Åpne inkognitovindu fra rullegardinlisten. Som standard starter incognito uten utvidelser. Gå til en flash-basert side og se om du har problemer. Hvis du ikke gjør det, god jobb – en av utvidelsene dine forårsaker problemet.

For å løse dette, åpne listen over utvidelser og en etter en, aktiver dem igjen mens du ser hvordan de påvirker Flash-ytelsen. For å åpne listen over utvidelser, åpne menyen en gang til, sveve over Verktøy og klikk på Utvidelser . Når du har fastslått hvilken som har forårsaket deg alt dette, må du slette eller deaktivere den.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt