Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Tre enkle ord fra ReviverSoft på ValentinsdagThree Simple Words from ReviverSoft on Valentine’s Day

Alle vet at det er tre ord som enhver lovestruck person elsker å høre på Valentinsdag. Vel, vi har tre egne ord som din PC vil elske å høre i dag. Gjenta dem ofte, og du vil elske datamaskinen din igjen … og datamaskinen kan bare elske deg tilbake!


Three Simple Words
Elsk datamaskinen din igjen.

REPARERE

Blend PCen din med dette enkle trinnet for å reparere det. Hvis Windows ikke fungerer riktig, kan det hende at datamaskinen din har et virus, eller det kan bli lagt ned av skadelig programvare. Du kommer til å trenge å kjøre en antivirus- og antimalware-skanning. Sjekk ut denne kule interaktive videoen, og lær alt om å sikre og reparere PCen.

OPTIMAL

En av de viktigste skrittene til et forhold er ikke å bekymre seg om de små tingene. Det er en god sjanse for at PC-en din har altfor mange apper som kjører ved oppstart og blir i bakgrunnen, slik at minne og CPU blir brukt opp for lite eller ingen fordel. Her er en annen flott video om å fjerne programmer fra oppstart.

HOLDE

Så PCen din er et høyt vedlikeholdsforhold. Og så? Utfordringer er gode! En av de beste skrittene du kan ta for å vedlikeholde PCen, er å defragmentere harddisken din ofte. Dette gjør disken raskere, siden den kan finne filer mye raskere. Her er en annen kul interaktiv video som dekker defragmenter.

ELSKER DIN COMPUTER IGJEN!

La oss håpe disse tre ordene hjelper å bryte isen mellom deg og datamaskinen din, noe som fører til et langt, vellykket forhold … i hvert fall til noe bedre kommer med!

Steve Horton

Was this post helpful?
Yes
NoFant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.
Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt