Sommersalg!
Opptil 40 % avslag

på Premium Suite-pakken og få Parallels Toolbox GRATIS!

Spar
40
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

AMD Catalyst 13.4 WHQL Driver Detaljer, Specs og Informasjon om nedlastingAMD Catalyst 13.4 WHQL Driver Details, Specs and Download Information

Driver oppdatering:

AMD Catalyst 13.4 WHQL (for AMD 7000-serien)

Last ned denne driveroppdateringen.

AMD Catalyst 13.4 WHQL Driver Details, Specs and Download Information
AMD Radeon HD 7970, AMDs flaggskip single-GPU-kort.

Forbedringer over tidligere stabile sjåfør

Crysis 3, Bioshock Infinite og Tomb Raider har alle sett forbedringer tatt fra den forrige Beta driveren gjort Stable. I tillegg har DirectX 9 og OpenGL 4.3 både sett stabilitet og funksjon oppdateringer, mens TressFX Hair har blitt løst, og stopper bildet korrupsjon sett av og til i Tomb Raider.

Statistisk sett har Batman: Arkham City gått opp 5%, mens Borderlands 2 ser en 10% forbedring og Quake Wars får økninger så store som 14%. Hitman Absolusjon og Return to Castle Wolfenstein ser begge forbedringer opp til 11%, og sivilisasjon V ser en 5% ytelsesøkning.

Hva er drivere?

Radeon HD-serien er high-end grafikkort, og grafikkort brukes til alt som vises på skjermen. For folk som ser etter jevn spillytelse og avansert avspilling av høy kvalitet, er de nyeste grafikkortene og driverne et must.

Drivere er et sett med instruksjoner som brukes til å videresende informasjon mellom deler av datamaskinen. Driveroppdateringer er viktige, fordi de vanligvis bidrar til å øke ytelsen, legge til nye funksjoner og kvitte seg med problemer som kan ha oppstått med tidligere versjoner. Selv om brukere som er mindre kjent med datamaskiner kan ha problemer med å fiske rundt for drivere, har vi en enklere metode nedenfor. Ellers kan du finne disse driverne gjennom Windows Update eller på AMDs nettsted.

For å forenkle prosessen med å oppdatere drivere på maskinen din, last ned vår Driver Reviver- programvare. Vær oppmerksom på at Driver Reviver kun støtter stabile driverutgivelser, som denne.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt